Gündem Bu da milyoner 'selfie'si

Bu da milyoner 'selfie'si

Paylaş
Bu da milyoner 'selfie'si

Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde büyük ikramiyenin dört talihlisinden biri olan Denizlili minibüs şoförü Murat Alişan (21) 12.5 milyon lirasını aldıktan sonra banka görevlileri ve arkadaşlarıyla çektirdiği 'selfie'yi Facebook'taki sayfasından paylaştı

Denizli’nin Çal ilçesinde yaşayan minibüs şoförü Murat Alişan’ın, Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişi için Aydın’dan aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etti.

Haberin Devamı

’2692160’ numaralı çeyrek biletin talihlisi Alişan, ortadan kayboldu. Murat Alişan’ın babası Şükrü Alişan, oğlunun kuzeni ve amcasının oğlu ile birlikte Ankara’ya ikramiyeyi almaya gittiğini söyledi.

Minibüsün plakasını biletin son üç numarası olarak seçtiği biletine çıkan 12.5 milyon liralık ikramiyesini almak için Ankara’ya kardeşi, amcasının oğlu ve kuzeniyle giden Alişan, Halkbank Şubesi’nde çektiği ’selfie’ fotoğrafı da Facebook’taki hesabından paylaştı.

Alişan, yeni aldığı lüks otomobilin iç kısmını gösteren fotoğrafı da paylaşımları arasında yer verdi. Alişan, memleketine döndüğünü, başka herhangi bir yere de gitmeyeceğini açıkladı.

DHA