Yaşam Bu davranışlar aşkı başlatıyor

Bu davranışlar aşkı başlatıyor

Paylaş
Bu davranışlar aşkı başlatıyor

Bazen hoşlandıkları kadından gelen hiç ummadıkları bir hareket erkekleri etkilemeye yetiyor

Dünyaca ünlü bir kadın dergisine konuşan erkekler hoşlandıkların kadınla bir ilişkiye başlamalarına neden olabilen hareketleri anlattı.

Haberin Devamı

İşte onlardan bazıları:

-“Kız arkadaşımla spor yapıyorduk. Sert bir hareket yaptı ve parmağı incindi. Ben ilk yardım çantası bulmaya çalışırken o son derece soğukkanlı bir şekilde durumu idare etti ve asla panik olmadı.

-Bu bana onun ileride yaşayabileceğimiz zor günlerde bana yardımcı olabilecek bir yapısı olduğunu gösterdi. Ona güvenmeye başlamıştım.”

-“Bir keresinde yeni görüşmeye başladığım kız arkadaşıma annemin en sevdiği şarkıyı söyledim. Bir süre sonra arkadaşlarla gittiğimiz bir karaoke barda o aynı şarkıyı güzel bir performans eşliğinde kalabalığı coşturarak söyledi. Çok etkilenmiştim. “

-“İleride beraber olacağım sevgilimle ilk kez dışarı çıktığımızda beni Rus yemekleri yapan bir restorana götürdü. Beni farklı tatlarla tanıştırdı ve siparişi de Rusça verdi. Bu sıra dışı ilk buluşmanın mimarından çok etkilenmiştim.”

Haberin Devamı

-“Bir süredir görüşüyorduk. İlk kez bende kaldığı gece ikimiz de ertesi gün gireceğimiz önemli toplantılara odaklanmıştık.

Ben bilgisayar başında çalışırken o da yanıma oturup kendi işleriyle ilgilendi. Harika bir geceydi.”

-“Birlikte aptalca şeyler yaparak eğlendiğimiz gece ona âşık olmuştum. Yatağın üzerinde zıpladık, komik kelimeler seçerek sohbet ettik. Eğlenceli ve seksiydi.”