Kültür - Sanat Bu defa 'kaybeden'!
Paylaş
Bu defa 'kaybeden'!

İşte son yılların aranan isimlerinden Nejat İşler'in yeni filmiyle ilgili detaylar...

Türk sinemasının son yıllarına damga vuran isimlerin başında gelen Nejat İşler yeni bir film projesiyle dönüyor. "Kaybedenler Kulübü" adı verilen filmde bir dj'i canlandıracak olan İşler'e bu kez Ahu Türkpençe ve Yiğit Özşener eşlik edecek.

Haberin Devamı

Vatan'ın haberine göre Kent Fm'de yayınlanan ve 90'lı yılların efsaneleşen radyo programlarından biri olan "Kaybedenler Kulübü"nü, Kaan Çaydamlı ve Mete Avunduk sunuyordu. Özellikle kadınlar ve yanlızlığı konu edinen iki kafadarı o yıllarda takip eden yönetmen Tolga Örnek, sonunda o programı film yapmak için kolları sıvadı.

90'lardan beri bu filmi yapmak istediğini ifade eden Örnek, Rock müzik hayranı olduğu bilinen Nejat İşler'le el sıkıştıktan sonra, genç oyuncular Yiğit Özşener ve Ahu Türkpençe'yi de ikna edip film için ilk adımı attı.

Örnek ve ekibinin, Ekim ayı içinde filmin çekimlerine başlayacağı öğrenildi. Emekli Amiral Özden Örnek'in oğlu olan Tolga Örnek, Devrim Arabaları filminin yanısıra Hititler ve Gelibolu belgeselleriyle kendini göstermiş ve birçok eleştirmenden olumlu not almıştı.

Haberin Devamı