Magazin Bu evlilik gerçek

Bu evlilik gerçek

Paylaş
Bu evlilik gerçek

Televizyon dizilerinin İzmirli güzellerinden Fulya Ceylan Aksütlü ile meslektaşı oyuncu Cenk Ertan, dört yıllık birlikteliğin ardından İzmir'de dünyaevine girdi

Altı yıl önce bir market alışverişi sırasında tanışan ve birliktelikleri dört yılı tamamlayan Fulya Ceylan Aksütlü ile Cenk Ertan’ın düğünü İzmir Bayraklı sahilindeki Ex Rain Saime Sultan Yalısı 1896’da yapıldı. Bugüne kadar rol gereği defalarca gelinlik damatlık giyen çiftin nikah tanıklıklarını Abdurrahman Aydın ve Esra Evdüzen üstlendi. Çifti mutlu günlerinde akrabaları, dostları yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

1981’de İzmir’de dünyaya gelen, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olan ve Yol Arkadaşım, Sinekli Bakkal, Yalancı Yarim gibi dizilerde yer alan Fulya Ceylan Ertan ile 1970’te Almanya’da doğan, mankenlikten oyunculuğa geçen ve Alacakaranlık, Kurtlar Vadisi, Haziran Gecesi, Ihlamurlar Altında, Rüyalarda Buluşuruz, Parmaklıklar Ardında, Çemberin Dışında, Aşk ve Ceza, Umutsuz Ev kadınları dizilerinde oynayan Cenk Ertan, balayı tatilini Çeşme’de geçirecek.

DHA