Magazin Bu fotoğraf hakkında ilk kez konuştu

Bu fotoğraf hakkında ilk kez konuştu

Paylaş
Bu fotoğraf hakkında ilk kez konuştu

Serdar Ortaç 10 kadınlı fotoğraf hakkında ilk kez konuştu

Suada'da yan yana oturduğu 10 güzelin de arkadaşı olduğunu belirten Serdar Ortaç, "Biz oraya çalışmak için gitmiştik. Orada 10 kız yerine 10 adam da olabilirdi. O zaman daha iyi bir görüntü mü olacaktı?" dedi.

Haberin Devamı

ASTA EZAN SESİYLE UYANIYORDU

Her hafta değişik ülkelerden farklı farklı güzellerle görüntülenen Serdar Ortaç, Litvanyalı sevgilisi Asta'dan ayrıldıktan sonra aşk acısı çekmediğini söyledi. Ortaç, "Asta bana iki yıl kadınlık yaptı. Bavul alıp kaçtığı yazıldı. Ona bir değil, 10 bavul feda olsun. 'Eşyalarını alıp gitti' yazıldı. Siz gidin, Litvanya'da iki hafta kalabiliyor musunuz? Her pazar kiliseye giden birisi her sabah ezan sesiyle uyanıyor. Ayrılığın altında başka neden yok!" dedi.

AYRILDIĞIN KIZI ZOR UNUTURSUN

Asta'yla ilişkisi bittikten sonra önce Alman, sonra Kenyalı ve en son Amerikalı bir modelle görülen Serdar Ortaç, "Bu aralar kalbim boş, zaten ayrıldığın kızı hemen b.k unutursun" dedi. Ortaç, geçen hafta Suada'daki Avea partisinde 10 güzelle otururken çekilen fotoğrafı içinse şunları söyledi: "O kızların hepsi arkadaşımdı. Orada on kız yerine on adam da olabilirdi. O zaman daha iyi görüntü mü olurdu?"

Haberin Devamı