Magazin Bu fotoğrafın sırrı ortaya çıktı!

Bu fotoğrafın sırrı ortaya çıktı!

Paylaş
Bu fotoğrafın sırrı ortaya çıktı!

Ful makyajlı defilenin sonu nerede bitti?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tolgahan Sayışman'ın makyajlı fotoğraflarının sırrı ortaya çıktı. Paris'te podyuma çıktıkları bir defile için ful makyaj yapan ikili, defile sonrası QUEEN adlı gay klüpte eğlendi.

Haberin Devamı

SİYAHİ MANKENLE SEKSİ POZ

Genç kızların sevgilisi, dizileri, filmlerin aranan oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Tolgahan Sayışman'ın geçtiğimiz günlerde internete düşen fotoğrafları olay olmuştu. Aralarında yarı çıplak siyahi bir mankenle objektiflere poz veren ikilinin bu fotoğrafı 2002 yılında yapılan Best Model yarışmasının kulisinde çekildiği iddia edilmişti. Fotoğrafın nerede çekildiğini HT Magazin ortaya çıkardı!

İKİLİYİ ÜNLÜ MODACI DAVET ETTİ

Kıvanç Tatlıtuğ ile Tolgahan Sayışman'ın makyajlı fotoğrafı Paris'te çekildi. 2002'de Best Model yarışmasını izleyen ünlü modacı Stephane Roland, Tatlıtuğ ile Sayışman'ı çok beğenince ikiliyi, Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer defilesinde podyuma çıkardı. Koreografi gereği makyaj yapan ikili, defileden sonra, Roland'ın ünlü gay klüp Queen'de düzenlediği partiye katıldı. Sayışmanpartide 1 saat kalırken Tatlıtuğ sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Haberin Devamı

Habertürk