Dünya Bu fotoğraftan geriye sadece o kaldı

Bu fotoğraftan geriye sadece o kaldı

Paylaş
Bu fotoğraftan geriye sadece o kaldı

Pilot baba kontrolü kaybetti, ailenin özel uçağı yere çakıldı. Yedi kişi öldü, hastalığı yüzünden uçağa binmeyen Ashlei kurtuldu

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Teutenberg ailesi, çocuklarıyla birlikte akrabalarını ziyaret etmek için özel uçaklarıyla gittikleri Missouri eyaletinden dönecekti. Baba Fred (42), anne Terresa (36) ile yaşları 2-10 arasında iki kız ve üç erkek çocukları uçaktaydı. En büyük çocuk olan Ashlei (16) ise çok hasta olduğu için dönüş yolculuğuna katılamamış ve Missouri’de kalmıştı. Bu karar onun hayatını kurtardı.

Haberin Devamı

St. Louis kentinden cumartesi günü hareket ettiler. İyi bir pilot olarak bilinen Fred Teutenberg uçağın motorunda bir arıza meydana geldiğini fark etti ve Alabama’daki Demopolis Havaalanı’na iniş izni istedi. Fakat, uçağın 4 kilometre kala sapa bir konumda yer alan ağaçlık alana çakılmasına engel olamadı. Düştükten yaklaşık sekiz saat sonra enkaza ulaşıldı, herkes ölmüştü.

Kilise korosundaki görevine yetişmek amacıyla dönüş için acele eden Fred Teutenberg’in uçağı Cessna C421 tipindeydi. Enkaza ulaşan olay yeri ekibi uçağın ters döndüğünü ve kazadan sağ kurtulmanın imkansız olduğunu açıkladı. Cessna tipi uçaklar gündeme zaman zaman düşme sabıkası haberleriyle geliyordu. Uçak firmasından bir açıklama yapılmadı.

Haberin Devamı

Milliyet