Magazin Bu hafta Survivor'da kim elendi?

Bu hafta Survivor'da kim elendi?

Paylaş
Bu hafta Survivor'da kim elendi?

Survivor son bölümü dün akşam eleme heyecanı yaşandı. İki ödül oyunu sonrası konseyde Damla Can, Hakan Hatipoğlu ve Cumali Akgül arasında SMS oylaması yapıldı. Peki, Survivor'da kim elendi?

Survivor'da her hafta Gönüllüler takımı bir kişi eksiliyor. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler dün akşam adadan bir kişiyi daha gönderdi.

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Yarışmada cumartesi ve pazar günü dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Her iki oyunda da Gönüllüler takımı yarışmadan mağlup ayrıldı. Hal böyle olunca ilk turda Cumali Akgül ve Hakan Hatipoğlu'nun ismi eleme potasına çıktı. İkinci gün ise Damla Can'ın ismi yazıldı. Yapılan SMS oylaması sonrası en az oyu alan Cumali Akgül oldu ve yarışmaya veda etti.

HAKAN HATİPOĞLU GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Caumali'yi performans olarak beğenmeyen ama insan olarak çok seven Hakan Hatipoğlu, yarışmacının elenmesinin ardından gözyaşı döktü. İkilinin vedalaşması ekran başındakilere de duygusal anlar yaşattı.

ÖDÜL OYUNLARINI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Dün akşam son bölümde iki ödül oyunu birden gerçekleşti. İlk oyun tavuk ödülü,ikinci oyun ise baraka ödülüydü. Bu oyunların ikisinden de Ünlüler takımı galip çıktı. Oyun sonrası Cumali'ye isteksiz olduğu için tepki vardı.


HAFTANIN PERFORMANS BİRİNCİLERİ BELLİ OLDU

Bu hafta erkeklerde performans birincisi Turabi olurken ikinci ise Adem oldu. Kadınlarda birinciliği Damla ikinciliği Sahra aldı.






Haberin Devamı