Yaşam Bu kafede internet yasak!

Bu kafede internet yasak!

Paylaş
Bu kafede internet yasak!

İnterneti olmayan kafe mi olur demeyin, internet olmadan önce neler yaptığımızı hatırlatacak olan internetsiz kafe sizi Chicago’da bekliyor

Hayatımızda internet neredeyse vazgeçilmezler arasında. İnternetin bitmesiyle dünyası başına yıkılan, kendini çıplak hisseden insanlar var.

Chicago’da bir kafe elinizde laptopunuz var ise sizi içeri almıyor; çünkü bu kafede önemli olan kitap ve iletişim. Hepimizin zaman zaman kendisine sorduğu sorulardan biri, “biz internet olmadan önce ne yapıyorduk?” sorusuna cevap bir kafeden geldi.

HİKAYE ANLAT, RAHATÇA GÜL...


Kafe kültürünü yeniden canlandırmak isteyen işletmeciler, interneti olmayan bir alan yapmışlar. Bu alan içeresinde sadece kitaplarla ya da insanlarla iletişimde olabiliyorsunuz. İşletmecilerin, “Hikayeler anlat. Rahatça gül. Bağırmaktan çekinme” mottosuyla açtıkları kafede, kafe kültürünü yeniden canlandırmak istediklerini dile getiriyorlar.

Kafeleri sohbet etmekten çok çalışmak ya da bilgisayarlarımızla uğraştığımız zamanlarda tercih ediyoruz. Bu konuda farkındalık yaratmak işte bu kadar basit. Bilgisayarın olmadığı bol sohbetli kafelerin en kısa zamanda çoğalmasıyla bu kültürün tekrar geri geleceğinden eminiz.

Ontrava

Haberin Devamı