Yaşam Bu kahvehaneye erkeklerin girmesi yasak!

Bu kahvehaneye erkeklerin girmesi yasak!

Paylaş
Bu kahvehaneye erkeklerin girmesi yasak!

Giresun'un Görele ilçesinde belediye tarafından kurulan ve 10 yıldır işletilen kahvehaneye sadece kadınlar girebiliyor. Kadınlar, kahvehanede okey ve kağıt oyunları oynuyor, altın günleri düzenliyor

Görele ilçesinde belediye tarafından kurulan ve 10 yıldır işletilen kahvehaneye sadece kadınlar girebiliyor. Kadınlar Kahvehanesi’nin işletmecisi Ayfer Aycan, son 5 yıldır kahvehanenin işletmeciliğini yaptığını söyledi. Aycan, kendisinin her zaman kadınlar için bir kahvehane işletmek istediğini ve bunu gerçekleştirdiğini belirterek, "Her zaman böyle bir işletmeyi arzu etmiştim, 5 yıl önce de belediyenin burayı kiralayacağını duyunca talipli oldum ve kiraladım. O günden bugüne kadar da kahvehaneyi işletiyorum. Bundan dolayı çok mutluyum" dedi.

Haberin Devamı

SADECE KADINLARA HİZMET VAR

Kadınların kahvehaneye büyük ilgi gösterdiklerini aktaran Aycan, şunları söyledi:

"Özellikle yaz dönemlerinde kahvehaneye kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Sadece kadınlara hizmet veriyoruz. Erkeklerin girmesi yasak. Kadınlar burada, erkekler için hizmet veren kahvehanelerde olduğu gibi hizmet alıyorlar. İstedikleri gibi kağıt ve okey oynuyorlar, altın günleri düzenleniyor. Yine kahvehanede nişanlar gerçekleştiriliyor. Bir erkeğin kahvehanede yaşadığı tüm duyguları, kadınlar da kendilerine özel bu kahvehanede yaşayabiliyorlar. Kadınlar burada istedikleri gibi özgür ve rahatlar. Çok güzel zaman geçiriyorlar."

ÜNÜ GİDEREK ARTIYOR

Aycan, kahvehaneye sadece Görele’den değil, çevre ilçelerden, hatta yurt dışından bile müşterilerin geldiğini dile getirerek, "Kahvehanenin kadınlara özel olması kadınların büyük ilgisini çekiyor. Tatil için yurtdışından gelen kadın müşterilerimiz bile var" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kahvehane müşterilerinden Meltem Yıldırım ise, kahvehanede istedikleri gibi eğlendiklerini belirterek, bu şekilde sadece kadınlara yönelik bir kahvehane olmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

AA