Astroloji Bu kez erkekler Venüs’te, kadınlar Mars’ta

Bu kez erkekler Venüs’te, kadınlar Mars’ta

Paylaş
Bu kez erkekler Venüs’te, kadınlar Mars’ta

15 Eylül Çarşamba gününün ilk saatlerinde maskülen Mars, feminen Venüs yönetimindeki Terazi burcuna geçiş yapacak. İçinde bulunduğumuz bu dönem Venüs de Mars yönetimindeki Akrep burcunda seyahatine devam ediyor. Astrolojide “karşılıklı ağırlama” diye adlandırdığımız bu durum, bu kez cinsiyet sembolleri olan Venüs-Mars ikilisi arasında gerçekleşiyor. Her ne kadar karşılıklı ağırlama her iki gezegene de olumlu etkiler sağlıyor olsa da, Venüs Akrep’te Mars da Terazi’de zarar görüyor, yani olumsuz özelliklerini sergileme eğiliminde bulunuyorlar. // ÇAĞLA ERCANOĞLU ASTRO-ESTETİK

Venüs-Mars ikilisi, özel ilişkilerde başroldedir. Dolayısıyla bu dönem ilişkilerde gerilim artabilir. Yoğun tutku, kıskançlık, aldatma, aşırı sahiplenme, kararsızlık gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Aynı ikili, sağlık ve güzellik alanlarında da söz sahibidir. Güzellik gezegeni Venüs, görsel eğilimleri belirler. Aksiyon gezegeni Mars ise dürtülerimizi, arzularımızı işaret eder, kendimizi ortaya nasıl koyacağımızı, dış etkenlerle nasıl savaştığımızı gösterir.

Mars Terazi’de! Güzellik Savaşı Başlıyor!

Güzelleşmek için mücadele edeceğimiz, emek harcayacağımız bir zaman bizi bekliyor. Bu dönem güzellik bakımlarına, estetik operasyonlara ilgimiz artabilir. Hep istediğimiz ama ertelediğimiz uygulamaları yaptırmak için kendimizi randevu alıyorken bulabiliriz. Mars Terazi’de zararda demiştik, gölge yönlerini göz ardı etmememiz gerek. Kararsızlık had safhada olabilir. Hekimle burun estetiği için konuşurken vazgeçip dudak dolgusu yaptırma kararı alabiliriz😊 Ya da gerek olmayan uygulamaları da yaptırmak isteyebiliriz. Ayrıca yaptırdığımız işlemleri beğenmeme, pişman olma durumu da ortaya çıkabilir. Dikkat edelim!

Haberin Devamı

Kaşınmayalım!

Terazi burcundaki seyahati esnasında Mars, ciltte tahriş, kaşıntı, egzama vb sorunları tetikleyebilir. Agresif cilt uygulamaları için iki kez düşünmek gerek, özellikle de cildimizde hassasiyet ya da çeşitli cilt sorunları varsa… Kozmetik ürün seçimine de daha fazla dikkat etmeliyiz. Yatıştırıcı, rahatlatıcı ürünleri tercih etmek faydalı olacaktır.

Kraliçe Akrep’te!

Mars’ın başlatacağı güzellik savaşının kraliçesi, Terazi’nin yöneticisi Venüs Akrep burcunda ilerliyor. Tutku, cazibe, cinsel çekicilik, seksapel görünüm güzellikte bu dönemin anahtar kelimeleri… Ancak unutmayalım Venüs de Mars gibi bulunduğu burçta zararlı konumda. Yani sorun çıkartabilir. Aşırıya kaçabiliriz, çekici olalım derken gülünç duruma düşebiliriz, ciddi imajımız aşırı frapan görünüme kurban olabilir. Bu nedenle içinde bulunduğumuz zaman diliminde kıyafet seçimine, saç ve makyaja dikkat etmeli, deyim yerindeyse kantarın topuzunu kaçırmamalıyız.

Güzellik Önerileri

*Cildi sakinleştiren tonik uygulamaları, ardından rahatlatıcı serum ve kremler çok faydalı olacak.

*Vücudu yatıştıran aromatik banyolar özellikle önerilir.

Haberin Devamı

*Rahatlatıcı masajlar bu dönemin gerginliğini alır.

*Makyajda kırmızı ruj olmazsa olmaz. Ancak kıyafet dahil baştan aşağı sakın kırmızı olmayın😊

Çiftler için İkili Bakımlar

Bu dönem partnerinizle cilt bakım uygulamaları almak, profesyonel masaj seanslarına katılmak için çok uygun. Birlikte gençleşip güzelleşmek size çok iyi gelecek!

Sevgilerimle

Not: içerik genel bilgilendirme amaçlıdır, tıbbi teşhis veya tavsiye yerine geçemez.