Alışveriş - Moda Bu kutularda demet demet mutluluk var!
Paylaş
Bu kutularda demet demet mutluluk var!

Anneler, eşler, ablalar ve daha niceleri… Bizleri dünyaya getiren, emek vererek büyüten ve hayatımıza anlam katan tüm kadınları mutlu edeceğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hediye önerisi... “Hayat Gül’ünce Güzel” sloganıyla çiçek gönderimine farklı bir soluk getiren Güldemet, bu özel günde hayatına anlam katan kadınların yüzünü güldürmek isteyen herkesin adresi olacak

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde değer verdiği kadınlara çiçek hediye etmek isteyenler, Güldemet ile klasik hediye alternatiflerinin dışına çıkıyor.

Siyah, kırmızı, beyaz renk seçenekli deri ve kadife kutular, ekvator gülleri ile süslenerek bu özel güne farklı bir anlam katıyor. Silindir veya kare kutularda kırmızının en güzel tonuna sahip güllerle sevdiğiniz kadınların yüzünde gülümseme yaratırken, kalp şeklinde fıstıklı çikolatalarıyla da damaklarında enfes bir tat bırakacaksınız.

En taze güller, değer verdiğiniz kadınlar için Güldemet tarafından özenle hazırlanıyor, size ise sadece zevkinize uygun kutuyu ve rengini seçmek kalıyor!


Haberin Devamı