Kuruluşunun 60’ıncı yılı dolayısıyla Türkiye'nin tüm bölgelerini gezen Ekici ile Antalya'nın yöresel lezzetlerini farklı çeşittteki peynirleriyle yeniden yorumladık Şef Eyüp Kemal Sevinç ile birlikte Peynirli Reyhan Çorbası, Ricotta Peynirli Hibeş, Kaşar Peynirli Kuru Börek, Ricotta peynirli Tahinli Kabak Tatlısı, Antalya Piyazı ve Ricotta Peynirli Arap Kadayıfı'nı tattık. Peynirli Reyhan Çorbası'nın içinde et suyu ve bolca reyhan vardı. Üstünde de Ricotta peyniri. Bu üçlünün bir arada olmasına pek alışık olmasam da ortaya muhteşem bir tat çıktı. Diğer dikkat çeken bir tarif ise Ricotta Peynirli Hibeş oldu. Hibeş, Antalya'nın en ünlü mezelerinden biri. İçinde normalde limon suyu, sarımsak, baharatlar ve tayin var. Ama biz tarifi Ricotta peyniri ile farklılaştırdık. Her ne kadar tahin ve Ricotta peynirinin birleşmesi kulağa hoş gelmese de Ricottalı Hibeş'in tadı muhteşemdi. Diğer denediğimiz tarifler de şunlardı: