Bilim - Teknoloji Bu Montla Tüm Evinizi Taşıyın
Paylaş
Bu Montla Tüm Evinizi Taşıyın

Bazen şıklık bazen ise soğuktan korunmak için giydiğimiz montlar artık insanlık için daha fazla anlam taşıyacak. İşte yerden tasarruf teorisiyle geliştirilen ilginç mont.

Şimdiye kadar bir montun ceplerine ne kadar fazla eşya koymuştunuz? Belki bir kitap, cep telefonu, müzik çalar, en fazla ise CD ya da DVD'dir. Ancak bir firma öyle ilginç bir teori geliştirdi ki, artık montların kaplumbağa kabuğundan farkı kalmayacak. Montunuzda ayakkabı ve su şisesi taşıyın Scottevest adlı firma Carry-On-Jacket adını verdiği ürününde mümkün olan herşeyin taşınabilmesi için özel bir sistem geliştirmiş.

Haberin Devamı

Yerden tasarruf adlı teorinin ürünü olan cekette, ayakkabı, gömlek, kitap, gözlük, cep telefonu, MP3 çalar gibi normalde ihtiyacınız olabilecek herşeyi taşıyabiliyorsunuz. Üstelik montun ense kısmında MP3 çalarınız için özel bir kablo düzeneği bile bulunuyor. Şu anda üzerinde çalışılan bu montun satış tarihi ve fiyatı hala belli değil. Ancak basına dağıtılan resimler oldukça ilgi çekici. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.