Gündem Bu nasıl vicdan!

Bu nasıl vicdan!

Paylaş
Bu nasıl vicdan!

Mersin'de kimliği belirlenemeyen bir sürücü, kullandığı otomobille yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı iki kadına çarparak kaçtı

Mersin Mezitli istikametinden şehir merkezine giden ve sürücüsü belirlenemeyen otomobil, İsmet İnönü Bulvarı Cumhuriyet Meydanı önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Nermin Bulak (64) ve Yüksel Aktaş (77) adlı iki kadına çarparak kaçtı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan kadınlar ağır yaralanırken yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yerde bir süre ambulans bekleyen yaralılar, daha sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Toros Devlet ve Özel Doğuş Hastanesi’nde tedavi altına alınan kadınların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Bu arada, kadınlara çarpan araca ait tampon parçası bulunurken görgü tanıkları otomobilin çok hızlı olduğunu ve çarptıktan sonra hiç durmadan kaçtığını söyledi.

Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kaçan aracın yakalanması için çalışma yaptığı sırada, kazaya karışan otomobil iki kilometre ötede Mersin Otogarı önünde terk edilmiş olarak bulundu. Sürücüsünün aracı kilitleyerek kayıplara karıştığı anlaşılan otomobilin kazadan dolayı sol ön camı ile tamponunun kırık olduğu, kaportasında da hasar olduğu belirlendi.

Otomobil, polisin yaptığı incelemenin ardından otoparka çekilirken, kimliği belirlenemeyen sürücünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA