Futbol 'Bu ne hal İsmail!'
Paylaş
'Bu ne hal İsmail!'

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Dinamo Zagreb'e deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından Ali Ece, Tivibuspor'da sarı lacivertli takımın beklerini ve kadro tercihlerini eleştirdi.

Bu beklerle olmaz. Ya bir ara Roberto Carlos, Vederson, Andre Santos geldi. O zaman Aziz Yıldırım beğenilen başkandı ve tribünlerde seviliyordu. Beşiktaş Caner'i alırken Fenerbahçe hangi akla hizmet İsmail Köybaşı'nı aldı. Bu ne hal? Hasan Ali'yi niye sürekli oynattıklarını şimdi anladım. İsmail bu haldeyse kadrodan silerim.

Haberin Devamı

"VALBUENA VARSA HAZIRLAYACAKSIN"

Valbuena eğer geçen sezon Aykut Kocaman tarafından oynatılmadığı için fiziksel olarak yeterli değilse, sezon başında hazırlayacaksın. Bu adam Lyon'da takımın en iyisiydi. O takımlarda kimler vardı bir bakın. Lyon'da Nebil Fekir ile Valbuena'nın kuracağı ilişkiyi Fenerbahçe kadrosunda Valbuena ile o uyumu sağlayacak isim Benzia. Tarhana çorbası, tarihi geçmiş tarhanın içine işkembe atmışın. Tadı güzel olmaz. Benzia - Alper Potuk iki yabancı filmini izledim.