Spor Bu pankart çok konuşulur

Bu pankart çok konuşulur

Paylaş
Bu pankart çok konuşulur

Süleyman Seba ile Aziz Yıldırım'ın resimlerinin yer aldığı, Beşiktaşlı taraftarın hazırladığı öne sürülen pankart çok konuşuluyor

Samsun deplasmanından alınan mağlubiyete rağmen takıma moral veren Fenerbahçe taraftarının yanı sıra, bir grup Beşiktaş taraftarı da F.Bahçe kafilesini karşıladı.

Fenerbahçeli futbolcular, yöneticiler ve teknik heyeti sıcak bir şekilde karşılayan Beşiktaşlı taraftarlar, açtıkları pankartla da hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesinde dostluk mesajları verdi.

SEBA'YI VE YILDIRIM'I ÖZLÜYORUZ

Beşiktaşlı taraftarlar açtıkları pankartta, "Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir.

Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba’yı, Aziz Yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar" ifadelerine yer verdi.

Taraftarların açtığı pankartta Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Beşiktaş’ın unutulmaz başkanı Süleyman Seba’nın resimleri de yer aldı. Beşiktaşlı taraftarlar, hafta sonu oynanacak maç öncesinde Fair-Play mesajı vermeyi amaçladıklarını dile getirdiler.

Haberin Devamı