Magazin Bu selfie ile tarih yazdı

Bu selfie ile tarih yazdı

Paylaş
Bu selfie ile tarih yazdı

Gösteri dünyasının en renkli siması Kim Kardashian "tarihin en cüretkar selfie'sine imza attı... İkinci çocuğuna hamile olan 34 yaşındaki Kim Kardashian, çırılçıplak selfie pozunu Instagram sayfasında paylaştı

Kardashian, bu şekilde gerçekte hamile kalmadığı, taşıyıcı anne yöntemiyle ikinci bebeğine sahip olacağı yolundaki söylentilere de son noktayı koymuş oldu. TV yıldızı, fotoğrafını filtrelemediğini, photoshop ve özel ışıklandırma kullanmadığını da belirtti.

Rap yıldızı Kanye West ile evli olan kim kardashian, sosyal medyada infial yaratan pozunu "Önce benim hamilelik için çok zayıf olduğumu söylediler. Şimdi de sahte hamilelik için çok şişman olduğumu söylüyorlar. Bazı günler yemek yemeden önce fotoğraflarım çekildi ve daha zayıf göründüğüm söylendi. Bazı günler de yemekten hemen sonra görüntülendim ve daha şişman olduğum konuşuldu. Herkesin bedeni farklıdır, herkesin hamileliği çok farklıdır. Ben her evrede kendi bedenimi sevmeyi öğrendim. Gittikçe daha da irileşeceğim ve bu çok güzel. "



Kim Kardashian, notunda hamile kadınların bedenlerinin doğacak çocuğun cinsiyetine göre farklı göründüğünü de belirterek , her ne olursa olsun bu mucize için Tanrı'ya minnettar olduğunu belirtti. Kardashian, hakkında çıkan dedikoduları umursamadığını da ekledi.




Kim Kardashian ve Kanye West iki yaşındaki kızları North'a bir kardeş getirmek istediklerini aylar öncesinden açıklamışlardı. Hatta Kardashian ailesiyle birlikte rol aldığı TV programında hamile kalmak için bir günde yüzlerce kez seks yaptıklarını da belirtmişti.



Bir süre önce de Kardashian'ın bazı sorunları olduğu ve hamile kalamayacağı dedikoduları dolaşmıştı. Ancak sonunda Kardashian ikinci kez hamile olduğunu açıkladı.

Kim Kardashian ve Kanye West'in bu yılın sonlarında doğacak olan bebeğinin erkek olduğu ve ona Easton ismini verecekleri iddiaları da basına yansıdı.

Haberin Devamı