Bilim - Teknoloji Bu tablet, sadece 30 Euro!
Paylaş
Bu tablet, sadece 30 Euro!

Bugüne dek gördüğünüz en ucuz tablet bile, bu tabletin yanında pahalı kalacak!

Son zamanlarda bütçe dostu birçok tablet seçeneğini piyasada görmeye başladık. Ancak şimdiye kadar böylesi ortaya çıkmadı. Hindistanlı tablet üreticisi UbiSlate, en yeni ve en ucuz tabletlerini İngiltere pazarına sundu. Pazara birden çok tablet seçeneği ile giren UbiSlate'in en ucuz modeli ise yalnızca 30 Euro değerinde. Rakipleri; Tesco Hudl (119 Euro), Argos MyTablet (100 Euro) ve Aldi Medion Lifetab (Euro €) karşısına giriş seviyesi UbiSlate 7Ci modeliyle çıkan UbiSlate, bu tabletine yalnızca 30 Euro fiyat biçiyor.

Haberin Devamı

7 inç boyutunda bir ekranın sahibi olan UbiSlate 7Ci, 800 x 480 piksel çözünürlük üretiyor. 1 GHz ARM Cortex-A8 işlemcisi ve 512 MB RAM'i bulunan tablette 4 GB'lık dahili depolama alanı da mevcut. Dilerseniz microSD kart ile hafızayı genişletebiliyorsunuz. Tablet Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışıyor ve elbette Wi-Fi bağlantısı da sunuyor.

UbiSlate 7Ci'nin üst modelleri de mevcut. UbiSlate 3G7 bunlardan biri. İsminden de anlaşılabileceği gibi 3G mobil bağlantısı sunan tablet, 1.2 GHz'lik işlemcisi ve 7 inç ekranında 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde görüntü sunmasıyla 7Ci modelinden ayrılıyor. UbiSlate, bu tablete ise 130 Euro fiyatını biçmiş.

Resimlerle: Tablet tarihinde yankı uyandıran 10 cihaz!

Haberin Devamı

Kaynak: CHIP Online