Alışveriş - Moda Bu ürün bebeklerin biberondan bardağa geçişini destekliyor
Paylaş
Bu ürün bebeklerin biberondan bardağa geçişini destekliyor

Emzik ve biberon kategorisinde lider marka olan Wee Baby, yeni ürün grubu Natural Biberon Serisine alıştırma bardağını da ekledi. Bebeklerin kendi kendilerine sıvı tüketmelerinin ilk adımı olan ve biberondan bardağa kolay geçmelerini sağlayan

Bebek sulukları olarak da bilinen alıştırma bardakları, bebeğin su içme alışkanlığı kazanmasında en az biberon kadar önemli bir rol oynuyor. Biberondan bardağa geçiş döneminde kullanılan bu bardaklar, bebeklerin tutma ve kavrama yeteneğini geliştirirken geçiş dönemini kolaylıkla atlatılmasına yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Emzirme ile biberonla beslemenin birleştirilmesine yardımcı olan Natural Biberon Serisinin devam ürünü olan Natural Alıştırma Bardağı, kolay kavranmasıyla bebeklerin güvenle sıvı içebilmelerini sağlıyor. Bardak ucunun eğimli tasarımı ve yumuşak silikon yapısı bebeğin ağız içi anatomisi ile uyumlu bir özelliğe sahip. Özel kesimiyle bebek içtiğinde gelen, damlatma ve akıtma yapmayan, ergonomik ve hafif olan Natural Alıştırma Bardağı, bebeklerin kendi kendilerine kolay beslenebilmelerini destekliyor.