Yaşam Bu yıl sevgililerin tercihi: Elmas takılar

Bu yıl sevgililerin tercihi: Elmas takılar

Paylaş
Bu yıl sevgililerin tercihi: Elmas takılar

Her yıl moda olan sevgililer gününde tektaş pırlanta modası, bu yıl yerini elmas takılara bıraktı

Geçtiğimiz yıllarda sevgililer gününde sevdiklerine tektaş pırlanta ve kolye hediye alanlar veya evlilik teklifi yapmak isteyenler, bu yıl tercihini elmas yüzük, küpe, kolyeden yana kullanıyor.

700 LİRA İLE 20 BİN LİRA ARASI DEĞİŞİYOR

Bursa kapalı çarşıda sevgililer günü öncesi alışveriş yapmak isteyenler, fiyatları 700 lira ile 20 bin lira arasında değişen elmas küpe, yüzük, kolye, bilekli ve setlere büyük rağbet gösteriyor.

BU YIL ESKİYE RAĞBET VAR

20 yıl öncesine kadar moda olan ve tahtını pırlantaya kaptıran elmas, bu yıl vatandaşların eskiye rağbet göstermesiyle eski ihtişamlı günlerine kavuştu. Kuyumcu vitrinlerini süsleyen elmas takılar, sevgilisine hediye almak isteyenler tarafından rağbet görüyor.

EVLENME TEKLİFİNDE TEK TAŞ, EŞE SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN ELMAS

Yaklaşan sevgililer günü öncesi Bursa Kapalı Çarşı hareketlenmeye başladı. Sevgilisine evlenme teklifi yapacaklar tek taş yüzükleri tercih ederken, eşine sevgililer günü hediyesi almak isteyenler ise elmas ve pırlanta takıları tercih ediyor.
Altındaki yükseliş sebebiyle durgunluk yaşanan kapalı çarşıda sevgililer günü öncesi hareketliğin başlamasıyla yüzler gülmeye başladı. Kuyumcular ise sevgililer günü öncesi hediye alacakları güvenilir yerlerden alışveriş yapmaları konusunda uyardı.

Haberin Devamı