Buca Buca Belediye Başkanı'ndan esnafa iş birliği sözü

Buca Belediye Başkanı'ndan esnafa iş birliği sözü

Paylaş
Buca  Belediye Başkanı'ndan esnafa iş birliği sözü

Buca Belediye Başkanı'ndan esnafa iş birliği sözü

BUCA Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı İzmir Mobilyacılar Odası yönetimi makamında ziyaret etti. Kılıç, "Esnafın her yaptığı iş namusudur. Benim de esnafın taleplerini yerine getirmek ve gelirlerini yükseltmek namusumdur" dedi.

İzmir Mobilyacılar Odası yönetimi, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Kılıç’a başarılar dileyen İzmir Mobilyacılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan, esnaf için her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyledi. Özkoparan, "Karabağlar Mobilyacılar Sitemizin önemli bir bölümü Buca ilçemizde yer alıyor. Buca Belediyemiz bugüne kadar mobilyacılarımızın sorunlarına karşı duyarlı davrandı. Sorunları çözmemize yardımcı oldu. Desteklerinin artarak devam edeceğinden kuşkumuz yok. Dünya standartlarında üretim yapan mobilyacıların üretim alanlarının da dünya standartlarında olmasını çok arzu ediyoruz. Kentsel dönüşüm kapsamında mobilyacılarımızın yer aldığı Seyhan mahallesinin planlamasına ağırlık verilmesi gerektiği kanaatini taşıyoruz" dedi.

'TALEPLERİNİZ NAMUSUMDUR'

Başkan Erhan Kılıç, Türkiye’nin için üreten bir toplum olmanın önemine dikkat çekerek, "22 yıldır aktif siyasetin içindeyim. 2014- 2019 yılları arasında Buca Belediye Meclisi’nde CHP'nin Grup Başkan Vekilliği görevini yaptım. Buca’ya dair hayallerim var. Buca halkı ve esnafı beni seçti. Esnafımızı aydınlık bir geleceğe taşımak boynumun borcu. Esnaf yaptığı her işe namusu gözü ile bakar. Esnafımızın taleplerinin yerine getirilmesi, kazançlarının arttırılması da benim namusumdur. Mobilyacıların olduğu Seyhan Mahallesi'nin planlanması ve modern bir yapıya kavuşması önceliğimdir. Bu süreçte güçlü bir işbirliği yapacağımızdan emin olabilirsiniz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberin Devamı