Bucak Bucak TSO'dan Ramazan yardımı

Bucak TSO'dan Ramazan yardımı

Paylaş
Bucak TSO'dan Ramazan yardımı

Bucak TSO'dan Ramazan yardımı

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere 1000 paket gıda yardımı dağıtımına başlandı.

Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere her yıl geleneksel olarak düzenledikleri Ramazan yardımlarının dağıtımına başladıklarını söyledi. Başkan Meçikoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin de katkılarıyla yapılan Ramazan yardımının pandemi sürecinde de devam ettiğini belirterek, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara yardım yaptıklarını aktardı.

Yardımları Bucak Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu vasıtası ile dağıtacaklarını açıklayan Meçikoğlu, "TOBB her sene erzak yardımı için destek veriyor. Ramazan ayında vatandaşlarımızın mağdur olmaması için hazırladığımız gıda kolileriyle biz de geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza destek olmayı hedefledik. Yaşadığımız günler tarihi günler. Millet olarak sahip olduğumuz yardımlaşma duygularını harekete geçirmek için imece usulü herkes birbirine destek olacak. Bugünler elbette geçecek ama bu süreçten kenetlenmemizi artırıp elbirliğiyle çıkacağız. Dayanışma içerisinde inşallah bu sıkıntılı süreci hep birlikte aşacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı