Spor Bucaspor Dady'le imzaladı

Bucaspor Dady'le imzaladı

Paylaş
Bucaspor Dady'le imzaladı

Turkcell Süper Lig ekiplerinden Bucaspor, Osasuna'da forma giyen Portekizli Eduardo Fernandes Pereira Gomes (Dady) ile ön protokol imzaladı

Kulübün resmi internet sitesine açıklama yapan basın sözcüsü Şeref Üstündağ, pazartesi günü ön anlaşmaya vardıkları Dady’nin kulübü Osasuna ile bonservis sorununu bugün çözdüğünü belirterek, futbolcunun yarın İzmir’e geleceğini söyledi.

"MEHMET BATDAL'A BENZİYOR"

Golcü oyuncuyla yarın yapılacak sağlık kontrollerinin ardından 1 1 yıllık sözleşme imzalayacaklarını belirten Üstündağ, "Geçen sezonu Osasuna takımında geçiren golcü oyuncu, Galatasaray’a giden eski oyuncumuz Mehmet Batdal gibi pivot santrfor özelliğine sahip.

Yarın resmi sözleşmenin imzalanmasının ardından kendisi Bolu’daki kampımıza katılacak. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Kadromuza 2 yabancı ve 2 yerli oyuncu daha katacağız" dedi.

2007’den bu yana Osasuna forması giyen 1.91 metre boyundaki Dady, İspanyol ekibiyle 54 maçta 11 gol attı. Cape Verde Milli Takımı’nda da 25 maçta görev yapan tecrübeli golcü, bu müsabakalarda 9 gol kaydetti.

Haberin Devamı