Mustafakemal Budanan ağaç dalları ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Budanan ağaç dalları ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Paylaş
Budanan ağaç dalları ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Budanan ağaç dalları ihtiyaç sahiplerine yakacak oluyor

Gökhan ÖZHAN/MUSTAFAKEMALPAŞA (Bursa), (DHA)-MUSTAFAKEMALPAŞA Belediyesi, ilçe genelinde devrilme tehlikesi taşıyan ve trafik güvenliğini tehdit eden ağaçları buduyor. Budama işleminden elde edilen ağaç dalları yakmaya uygun hale getirilerek ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, maddi imkansızlıklar nedeniyle yakacak odun alamayan vatandaşlara budanan ağaç dallarından yakacak yardımında bulunuyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince cadde ve sokaklarda yürütülen budama çalışmaları neticesinde elde edilen odunlar, belediyenin depolarında muhafaza ediliyor. Şantiyede hazır hale getirilen odunlar çuvallanıp, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediliyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzce budanan ve tehlike arz eden ağaçları yakacak odun haline getiriyoruz. Kantar işlemi sonrası yakacak odunların tonajı tespit edilerek, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzden, Sosyal İşler Müdürlüğümüze tutanak ile teslim ediliyor. Çuvallanan odunları Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimizle ihtiyaç sahibi ailelerimize teslim ediyoruz. Üstelik bu çalışmayla budanan ağaçların çöp olmasına izin vermeden ihtiyaç sahibi ailelerimizin sıcak yuvalarına ekonomik katkıda bulunmuş oluyoruz. Sevgi ile ısıtırsak, kış üşütemez. Sevgi ve hizmette sınır tanımıyoruz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı