Karaman Büfeden 45 bin liralık sigara çalan ikinci şüpheli de yakalandı

Büfeden 45 bin liralık sigara çalan ikinci şüpheli de yakalandı

Paylaş
Büfeden 45 bin liralık sigara çalan ikinci şüpheli de yakalandı

Büfeden 45 bin liralık sigara çalan ikinci şüpheli de yakalandı

Muammer ŞEN/KARAMAN, (DHA)- KARAMAN’da sabaha karşı girdikleri büfeden 45 bin liralık sigara çalan Mert Arvas’ın tutuklanmasının ardından, suç ortağı arkadaşı Burhan B. de yakalandı.
Olay, 31 Aralık’ta Kazımkarabekir Mahallesi Molla Fenari Caddesi'ndeki büfede meydana geldi. Adana'dan Karaman'a gelen Mert Arvas ve arkadaşı Burhan B., bir süre keşif yaptı. Çevreyi kontrol eden Mert Arvas, büfenin kepengini aralayıp içeri girdi. Arvas, piyasa değeri 45 bin lira olan bin 108 paket sigara ve kasadaki 92 lirayı çalıp büfeden çıktı. Bu sırada polise, mahallede şüpheli kişiler olduğu yönünde ihbar yapıldı. Bölgeye sevk edilen Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kendilerini görünce elindeki eldivenleri atıp kaçan şüpheliyi takibe aldı. Polis tarafından yakalanan Mert Arvas’ın üst aramasında 92 lira madeni para bulundu. Mert Arvas’ın sorgusu devam ederken, polise bölgedeki büfeden hırsızlık yapıldığı ihbarı geldi. Bölgeye gidip güvenlik kameralarını inceleyen polis, hırsızlık olayını Arvas’ın gerçekleştirdiği ve Burhan B.'nin de yardım ettiğini belirledi. Çalınan sigaraların bölgeye yakın alanda gizlendiği ihtimali üzerinde duran polis, çevre araştırmasında boş arsada 4 büyük kutudaki bin 108 paket sigarayı buldu. Emniyette sorgusu tamamlanan Mert Arvas, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.
Polis, olayın diğer şüphelisi Burhan B.'yi de Karaman otogarında üzerinde bir miktar uyuşturucu maddeyle yakalayıp gözaltına aldı. Emniyetteki işleminin ardından adliyeye sevk edilen Burhan B. de tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı