Magazin Bugün Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın ilk paylaşımı

Bugün Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın ilk paylaşımı

Paylaş
Bugün Acun Ilıcalı'dan boşanan Şeyma Subaşı'nın ilk paylaşımı

Geçen yıl Fransa'da evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 8 dakika süren duruşma ile boşandı. Boşanma öncesi Şeyma Subaşı Instagram hesabından paylaşım yaptı

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile olan evliliğini bitirme kararı aldı. Acun Ilıcalı, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına yaptığı açıklamada boşanma haberlerini doğruladı.

Haberin Devamı

"GÜNAYDIN" PAYLAŞIMI YAPTI

Bu haber sonrasında Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Subaşı'nın boşanma haberleri konuşuluren hiçbir şey olmamış gibi 'Günaydın' paylaşımı yapması dikkat çekti.

İŞTE ŞEYMA'NIN PAYLAŞIMI:

BOŞANDILAR

Ve Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi. Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı'nın mutlu halleri dikkat çekti. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın 9 yıllık birliktelikleri jet hızında bitti. Ünlü çift, 8 dakika süren davada tek celsede boşandı.

Eylül 2017'de Acun Ilıcalı ile Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda evlenen Şeyma Subaşı, daha sonra Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’de 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen törenle dünyaevine girmişti. Çiftin, Melisa adında 4 yaşında bir kızları var.

Haberin Devamı