Magazin Bugün çarşamba! Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı?

Bugün çarşamba! Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı?

Paylaş
Bugün çarşamba! Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanacak mı?

Birbirinden farklı proje yeni sezonla birlikte yayın hayatına "merhaba" dedi. Geçen sezon başarılı sonuçlar elde eden diziler ise tek tek yayınlanmaya başladı. Fakat çarşamba günleri zirveyi elden bırakmayan Diriliş Ertuğrul dizisi hala TRT 1 ekranlarında yayınlanmadı. Hal böyle olunca diziseverler 'Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusunu soruyor.

Yeni sezonla birlikte birçok dizi kaldığı yerden devam ediyor. Fakat Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hala başlamış değil. Hal böyle olunca dizinin sıkı takipçileri 'Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusunu sorarak bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında bilgi almak istiyor.

Haberin Devamı

HANDE SORAL DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA

Hande Soral'ın diziye katılması da heyecanı ikiye katlamış durumda... Soral dizide Ertuğrul Bey'in yeni eşi "Zeydan karakterine hayat verecek. Öte yandan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit'in de projeye dahil olacağı konuşuluyor.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonu hakkında kanaldan veya yapımcıdan yapılan bir açıklama yok. Dizi geçen sezon 25 Ekim'de seyircisiyle buluşmuştu. TRT'nin bu akşamki yayın akışına baktığımız zaman ise dizinin başlama saatinde yabancı sinema yayınlanacağı görülüyor. Projenin bu sezon da ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Öte yandan yeni bölüm fragmanı da yayınlanmazken

KURTULUŞ ZEYDAN'DAN DİZİ HAKKINDA AÇIKLAMA

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul'un 5. sezonu merakla beklenirken TRT 1 Kanal Koordinatörü Kurtuluş Zeydan'dan diziye ilişkin ipuçları geldi. İşte Kurtuluş Zeydan'ın Vatan gazetesine yaptığı açıklamalardan satırbaşları: Dizinin isminin Diriliş Osman Gazi değil bu sene de Diriliş Ertuğrul olacağını söyleyen Zeydan, ''Hikaye dönüşüyor. Tarihsel süreçte Kayı obasının yükselişi ana aksımız olarak devam ediyor. Ama Ertuğrul Söğüt'e yerleşiyor'' dedi.

Kurtuluş Zeydan, Burak Özçivit'in dizinin kadrosuna katılıp katılmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Burak Özçivit'in projede olmasının büyük bir kazanç olacağını belirten Kurtuluş Zeydan, "Doğru konumlandırma için biraz sabırlı olmamız ve zamana bırakmamız gerekiyor." diyerek Özçivit'in bu sene projede yer almadığını söyledi.

Öte yandan Ertuğrul'un artık bekar olduğunu vurgulayan Kurtuluş Zeydan, "Onu aşık etmemiz gerekiyor. En büyük düşmanının kız kardeşine aşık olacak" dedi.

Kurtuluş Zeydan, Ertuğrul'un aşık olacağı karakteri oyuncu Hande Soral'ın canlandıracağını açıkladı.