Magazin Bugün cezaevinden tahliye edilen Sibel Demiralp kimdir? Sibel Demiralp nereli ve kaç yaşında?

Bugün cezaevinden tahliye edilen Sibel Demiralp kimdir? Sibel Demiralp nereli ve kaç yaşında?

Paylaş
Bugün cezaevinden tahliye edilen Sibel Demiralp kimdir? Sibel Demiralp nereli ve kaç yaşında?

İstanbul’da iş insanının çıplak fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddiasıyla yargılandığı davada ’şantaj’ suçundan beraat eden, ’nitelikli yağma’ suçundan ise 13 yıl hapis cezasına çarptırılan 2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi manken Sibel Demiralp tahliye edildi. Tahliye edilmesinin ardından Sibel Demiralp ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Sibel Demiralp kimdir, Sibel Demiralp kaç yaşındadır? 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi manken Sibel Demiralp ile ilgili detaylar haberimizde.

2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışmasıve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi olan ve mankenlik yapan Sibel Demiralp, 2017 yılında, bir akrabası ve bir mankenin de aralarında bulunduğu 4 kişi ile birlikte, İstanbul’da yaşayan iş insanının çıplak fotoğraflarını çekip, şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Bugün tahliye edilen Sibel Demiralp memleketi Adana'ya döndü.

Haberin Devamı

İstanbul 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada tutuklu yargılanan Sibel Demiralp, şantaj suçundan beraat ederken, ’Nitelikli yağma’, ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ’Kredi kartını kötüye kullanma’ suçlarından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer sanıklara da aynı suçtan aynı miktarda ceza verilen dava, yapılan itiraz üzerine Bölge İdare Mahkemesi’ne gönderildi. İtirazla birlikte Demiralp’in avukatı, müvekkilinin tahliyesini istedi. Bölge İdare Mahkemesi de dosya üzerinden, geçen hafta tahliye kararı verdi. Dava dosyası halen Bölge İdare Mahkemesi’nde olan Sibel Demiralp, 3 yıl kaldığı Bakırköy Kadın Cezaevi’nden tahliye edildi.

Sibel Demiralp'in kim olduğu, basında çıkan bu haberin ardından merak konusu oldu. Peki, Sibel Demiralp kimdir? Sibel Demiralp kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Sibel Demiralp kimdir?

Adanalı Sibel Demiralp, 2016 The Queen of Eurasia Güzellik Yarışması ve 2017 Perfect Models Of Turkey Güzellik Yarışması birincisi oldu. Mankenlik yapan Demiralp, 2017 yılının temmuz ayında, bir akrabası ve bir mankenin de aralarında bulunduğu 4 kişi ile birlikte, İstanbul’da yaşayan iş insanı H.F.’nin çıplak fotoğraflarını çekip, şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı.

İstanbul 7’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde açılan davada tutuklu yargılanan Sibel Demiralp, şantaj suçundan beraat ederken, ’Nitelikli yağma’, ’Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ve ’Kredi kartını kötüye kullanma’ suçlarından 13 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Diğer sanıklara da aynı suçtan aynı miktarda ceza verilen dava, yapılan itiraz üzerine Bölge İdare Mahkemesi’ne gönderildi.

İtirazla birlikte Demiralp’in avukatı, müvekkilinin tahliyesini istedi. Bölge İdare Mahkemesi de dosya üzerinden, geçen hafta tahliye kararı verdi. Dava dosyası halen Bölge İdare Mahkemesi’nde olan Sibel Demiralp, 3 yıl kaldığı Bakırköy Kadın Cezaevi’nden serbest kalır kalmaz memleketi Adana’ya döndü.

1.80 boyunda, aslen Adana'lı olan Siber Demiralp İşletme mezunu ve The Queen of Eurosiya Güzellik Yarışması'nı kazanan ilk Türk’tür.

2017 yılında kalp krizi geçirdi

Siber Demiralp, 'Fashion Week' defilesi için hazırlık yaptığı esnada fenalaştı, ambulansla hastaneye kaldırılmış ve kalp krizi geçirdiği ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı