Gündem Bugün hava nasıl olacak? İşte 4 Nisan hava durumu tahminleri…

Bugün hava nasıl olacak? İşte 4 Nisan hava durumu tahminleri…

Paylaş
Bugün hava nasıl olacak? İşte 4 Nisan hava durumu tahminleri…

Havaların ısınmaması ve sıcaklıkların mevsim normallerinin altında devam etmesi nedeniyle vatandaşlar internette sıklıkla “Hava ne zaman ısınacak?” “Yağmur yağacak mı?” sorusunu soruyor. İşte günlük hava durumu tahminleri

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyrediyor. Vatandaşlar internette sıklıkla “Hava ne zaman ısınacak?” “Yağmur yağacak mı?” sorusunu aratıyor. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı, doğusu ile zamanla batı bölgelerin iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Aydın, Muğla, Denizli, Afyonkarahisar, Uşak, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Eskişehir, Çankırı, Konya'nın batı, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Batı Akdeniz’in kıyı kesimleri, Muğla, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay çevreleri ile Güneydoğu Anadolu’da yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusunda karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Parçalı, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Muğla, Aydın, Denizli, Uşak ve Afyonkarahisar çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Hatay, Osmaniye ve Kahramanmaraş ile öğle saatlerinden sonra bölgenin batısının yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı, kuzeydoğusu ile zamanla batı kesimlerinin çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Eskişehir, Çankırı, Konya'nın batı çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Eskişehir ve Sivas çevrelerinin yer yer sisli ve puslu geçmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz bölümünün yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Haberin Devamı

DOĞU ANADOLU

Çok bulutlu ve aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bölgenin güneybatısı ile Iğdır çevrelerinde yağmur ve sağanak, doğusunda karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.