Gündem Bugün Nisan ayı sıcaklık rekoru kırılabilir

Bugün Nisan ayı sıcaklık rekoru kırılabilir

Paylaş
Bugün Nisan ayı sıcaklık rekoru kırılabilir

Bursa ve Balıkesir'de salı günü 31 dereceye ulaşacak hava sıcaklıkları, 'Nisan ayı uzun yıllar en yüksek sıcaklık ortalaması'nın 12-13 derece üzerine çıkacak

Güney Marmara’nın bazı kesimlerinde hava sıcaklıklarının yeni haftanın ilk 2 gününde 30 derecenin üzerine çıkması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlenen bilgilere göre, Bursa ve Balıkesir’de 19 Nisan Salı günü 31 dereceye ulaşacak sıcaklıklar, ‘Nisan ayı uzun yıllar en yüksek sıcaklık ortalaması’nın 12-13 derece üzerine çıkacak.

Haberin Devamı

Bursa’da bugün 30, yarın 31 derece olması beklenen sıcaklıkların, çarşamba günü azalacağı tahmin ediliyor. Çok bulutlu havaların hakim olacağı çarşamba günü 25, perşembe günü ise 20 dereceye gerileyecek sıcaklıklar, cuma günü 23 dereceye ulaşacak.

ÇARŞAMBADAN İTİBAREN SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Bursa’da hafta içinde yağış beklenmiyor. Balıkesir’de de sıcaklıklar bugün 30, yarın 31 dereceye kadar yükseldikten sonra çarşamba 24, perşembe 20 dereceye kadar gerileyecek. Haftanın son iş gününde 4 derecelik artışla sıcaklığın 24 derece olması öngörülüyor. Bu şehirde havalar, çarşamba ve perşembe günlerinde çok bulutlu, diğer günlerde ise açık geçecek.