Türkiye (Son Dakika) Bugün okullar tatil mi? 31 Aralık okullar tatil mi?

Bugün okullar tatil mi? 31 Aralık okullar tatil mi?

Paylaş
Bugün okullar tatil mi? 31 Aralık okullar tatil mi?

Yurtta etkisini artırmaya başlayan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün (31 Aralık Salı) bazı il ve ilçelerde okullar tatil edildi. İşte bugün okulların tatil olduğu il ve ilçeler..

Eskişehir'de bugün okullar tatil mi?

Eskişehir'de etkili olan kar yağışı nedeniyle Seyitgazi ve Mihalıççık ilçelerinde eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olumsuz hava koşulları dolayısıyla Seyitgazi ve Mihalıççık’ta ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin 31 Aralık Salı tatil edildiğini belirtti.

İzmir'de bugün okullar tatil mi?

İzmir'in Tire ilçesinde taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitime 31 Aralık Salı ara verildi.

Tire Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe genelinde ulaşıma kapalı yol bulunmadığını, taşımalı eğitim ile kırsaldan Tire merkeze gelen öğrenciler için eğitime 31 Aralık Salı ara verildiğini bildirdi.

Bozüyük’te okullar bugün tatil mi?

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

İlçe genelinde bugün etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kaymakam Hasan Yaman, yapılan son değerlendirmeler sonrasında Vali Bilal Şentürk ile görüştü. Yapılan görüşmenin ardından ilçe genelindeki tüm okullarda bugün okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı.

AA-İHA

Haberin Devamı