Gündem Bugün onun en mutlu günü

Bugün onun en mutlu günü

Paylaş
Bugün onun en mutlu günü

Kırıkkale'de Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen 19 yaşındaki Cansu Bolat, yaşamını bilgisayar tamircisi 21 yaşındaki Musa Bülbül'le birleştirdi

Yaşamını, çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdunda geçiren Cansu Bolat ile bilgisayar tamircisi Musa Bülbül, birbirlerini tanıdıktan sonra çok kısa sürede evlenmeye karar verdi.

Haberin Devamı

Birbirlerini çok seven genç çifte sahip çıkan Kırıkkale Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, bütün masraflarının devlet tarafından karşılandığını, gelin ve damadın öz çocukları gibi olduğunu söyledi.

Kırıkkale Belediyesi Düğün Salonu’nda yapılan törende çiftin nikahlarını Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz kıyarken, nikah şahitliklerini ise Vali Yardımcısı Rifat Ata, Defterdar, Gençlik ve Spor Müdür Vekili Mehmet Erkınay yaptı.

Nikahın ardından, Cansu- Musa Bülbül çiftine düğüne katılanlar sıraya girip altın ve para taktı. Cansu’nun yurtta kalan arkadaşları da takı törenin ardından çalan müzik eşliğinde oyunlar oynayıp, halay çekerek genç kızın mutluluğunu paylaştı.

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)

Haberin Devamı