Gündem Bugün tamam! Peki yarın?

Bugün tamam! Peki yarın?

Paylaş
Bugün tamam! Peki yarın?

Bursa’da işten geç saatte çıkan engelli vatandaş, toplu taşıma araçlarının çalışma saatleri bittiği için soğukta dışarıda mahsur kaldı. Engelli adamı eksi 6 derece dondurucu soğukta devriye gezen bekçiler titrerken buldu. Engelli vatandaş olay yerine çağrılan polis otosuyla evine kadar götürüldü ve belki de ölümden kurtarıldı.

Olay, gece saatlerinde Osmangazi İlçesi Haşim İşcan Caddesi üzerinde bulunan Şehreküstü Metro İstasyonu'nunda meydana geldi. İddiaya göre 40 yaşındaki Emre A. çalıştığı yerde mesaiye kaldığı için işten geç çıktı. Toplu taşıma ve metro seferlerinin çalışma saatlerini iki dakikayla kaçıran Emre A.'yı eksi 6 derece soğukta titrerken devriye nöbeti atan bekçiler buldu.

Haberin Devamı

PEKİ YARIN?

Bekçilerin telsizle anons etmesi üzerine olay yerine gelen Çarşı Polis Merkezi ekipleri engelli adamı evine kadar polis otosuyla götürüp ailesine teslim etti. İşverenin özverisiyle kolayca çözülecebilecek sorun, bekçiler ve polis ekiplerinin dikkati olmasa feci bir sonla neticelenebilirdi.

3 çocuk babası Emre A., "Mesaiye kaldığım için işter geç çıktım. İki dakikayla metroyu kaçırdım. Evime gidecek bu saatte başka toplu taşıma aracı olmadığı için burada soğukta mahsur kaldım. Sağ olsun devletimizin polisleri ve bekçileri beni evime kadar götürecek, onlar sadece suçlularla değil, böyle yardıma muhtaç insanlarla da ilgileniyorlar, Allah onlardan razı olsun’’ dedi.