Magazin Bukalemun kadınlar

Bukalemun kadınlar

Paylaş
Bukalemun kadınlar

Onlar birlikte oldukları erkeklerin, 'kadın kopyası' haline geliyor

Hepsi ilişkiye başlamadan önce bambaşka biriyken; sevgililik sürecinde huyları, tarzları kolayca değişiyor. Aktüel o kadınları derledi.

BERRAK TÜZÜNATAÇ
LEYDİ DE OLDU ARIZA DA...

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç'ın yanında gördüğümüz ilk erkek, ünlü turizmci Volkan Büyükhanlı'ydı. Büyükhanlı, genç ve başarılı bir iş adamıydı. Tüzünataç, onun yanında gayet zarif, güler yüzlü ifadesiyle objektiflere poz veriyordu. Ardından Okan Bayülgen geldi. Güzel oyuncu, Bayülgen'le olan birlikteliği sırasında daha kaygılı, daha asi bir görüntü çiziyordu. Ve Nejat İşler... İçe kapalı, rahat, bohem, ser verip sır vermeyen İşler; Tüzünataç'la olan ilişkisinde magazin gündeminden düşmedi. Berrak ise bu sefer Nejat gibiydi adeta; sert, agresif, marjinalliğin doruklarında...

DEMET AKALIN
EN BÜYÜK DEĞİŞİM ONDA

Demet Akalın, son yılların en popüler isimlerinden... Oğuz Kayhan ile olan evliliği sırasında magazin dünyasında daha dengeli bir yaşantısı olan Akalın, Önder Bekensir'le evlendikten sonra medyanın tam ortasındaki yerini aldı. Son eşi Okan Kurt ise ortalarda görünmekten çok hoşlanan bir adam değil. Haberlerden öğrendik ki Akalın, eşi mayolu görüntülenmesini istemediği için dikkatli davranıyormuş. Demet bu sefer, erkeğinin sözünden çıkmıyor anlayacağınız!

EBRU GÜNDEŞ
SON 20 YILDA BİR ADIM GERİLEMEDİ

Henüz 18'inde hayatımıza girdi Ebru Gündeş ve o günden bugüne asla geri adım atmadan ilerledi. Sevgilileri oldu... Kimi iş adamı, kimi futbolcuydu. Hepsine ayak uydurdu. Onu motosiklet üzerinde bile gördük. İlk evliliğini avukat Ömer Durak ile yaptı ama boşandılar. Gündeş şimdiye kadar aralarında futbolcu Uche, Kerem Alışık, Stelyo Pipis, Osmantan Erkır'ın da olduğu sevgili listesine Azeri iş adamı sevgilisi Reza Zarrab ile evlenmesinin ardından noktayı koydu.

TUBA ÜNSAL
RENK SKALASINDA HER RENK VAR

Tuba Ünsal, genç yaşına rağmen çok sayıda sevgiliyi geride bırakmış bir isim. Popüler olduğu ilk yıllarda Mustafa Sandal ile birlikteydi. Aşkının göstergesi olarak eline bir dövme yaptırdı ama Cem Cantaş ile evlenirken bunu sildirmek zorunda kaldı. Aksel Goldenberg ile birlikteliğinin ardından galeri sahibi Murat Plevneli ile evlendi ve müthiş bir sanat koleksiyoneri olduğu ortaya çıktı. Ünsal şimdi dergi yöneticisi Mirgün Cabas ile birlikte.

SELİN TOKTAY
ÇILGIN MODEL EVLENİNCE USLANDI

Bir zamanların en popüler mankeniydi Selin Toktay... İlk olarak Sezen Aksu'nun oğlu Mithatcan Özer ile görüntülendi. Sürekli gülümseyen bir suratla manşetlerdeydi. Ardından Athena'nın vokalisti Gökhan ile adı anıldı. Bu sefer daha bir rocker, daha bir asiydi. Ama jübilesini şaşırtıcı bir şekilde yaptı. Kayserili ünlü işadamı Ali Rıza Özderici'ye aşık olmasının ardından her şeyden elini eteğini çekti; evlendi, umreye gitti, anne oldu ve gözlerden uzak bir yaşam sürmeye başladı.

TUĞÇE KAZAZ
SEVDİĞİ İÇİN DİNİNİ BİLE DEĞİŞTİRDİ

İşte bukalemunların belki de en fenomeni... Eski manken Tuğçe Kazaz, ilk popüler aşkını Kenan Doğulu ile yaşadı. O dönem Doğulu nerede ise, o da yanındaydı. Bu ilişkinin ardından tanıştığı Yunan oyuncu George Seitaridis ile evlendi. Evlenirken Seitaridis'in Ortodoks, Kazaz'ın ise Müslüman olması sorun teşkil etmedi. Ünlü manken deniz kenarında bir papaz tarafından vaftiz edildi ve Hıristiyan oldu. Sonra ne oldu? Boşandılar... Kazaz ülkesine döndü, yeniden Müslüman oldu.

DÜNYADAN ÜNLÜ ÖRNEKLER

KATE MOSS
ROCK'ÇILARI SEVİYOR

Johnny Depp ile kırmızı halı üzerinde çok romantik görünüyordu. Ama ünlü İngiliz rock yıldızı Pete Doherty ile 'kokain çekerken' fotoğrafları da çekildi. Son damat, The Kills grubunun gitaristi Jamie Hinde.

ANGELINA JOLIE
İHTİRASLAR BİTTİ
İlk evliliğini Jonny Lee Miller ile yapan Jolie, düğünde siyah deri bir pantolon ve kendi kanıyla eşinin isminin yazıldığı bir tişört giydi. Şimdi Brad Pitt'le altı çocuklu mutlu bir aileye sahip.

CARLA BRUNI
DİŞİ DON JUAN

Birçok ünlü isimle birlikte oldu. Eski Fransa Cumhurbaşkanı Nicholas Sarkozy ile evlenince 'first lady'liğe terfi etti. Başarıyla 'utangaç bir leydi' tavrına büründü.

Haberin Devamı