Bilim - Teknoloji Bükülebilen OLED TV!
Paylaş
Bükülebilen OLED TV!

"Lanetli" işletim sistemi WebOS ve bükülebilen ilk OLED TV sonunda yüzlerini gösterdiler!

Kavisli, şekli değiştirilebilen TV teknolojisi 2014'ün trendi olma yolunda ilerlerken LG, ilk bükülebilen OLED televizyonunu CES 2014'te ortaya çıkardı.

Haberin Devamı

LG'nin CEO'su Hyun-Hwoi Ha'ya göre LG'nin bükülebilen 77 inç'lik TV'sinin ne kadar müthiş olduğuna inanabilmemiz için onu görmemiz gerekiyor. Ekranın kavisini değiştirerek TV'nin açısını ayarlamanıza imkan veren yeni LG, odanızın neresinde oturursanız oturun size en iyi TV izleme deneyimini yaşatmayı amaçlıyor.

Bu arada Samsung'un da CES'te tanıttığı kavisli bir TV'si var. Samusung'un bükülebilen TV'si, 105 inç'lik boyutuyla LG'nin TV'sinden daha büyük olsa da OLED teknolojisini kullanmıyor.

WebOS, TV'lerde hayat buldu

LG'nin yeni webOS TV platformu, CES 2014'te resmi olarak ortaya çıktı. HTML5 uygulamalarıyla uyumlu olan yeni arayüz, izlemek istediklerinizi bulmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Kullanım kolaylığıyla öne çıkan webOS TV platormu, giriş ekranınızı özelleştirmeye ve TV izlerken tek tıklamayla web'de gezinmeye izin veriyor.

Haberin Devamı

LG, 2014'te piyasaya süreceği PC'lerin yüzde 70'inin webOS arayüzüyle geleceğini söylüyor. Yeni Smart TV platformuna sahip LG TV'ler de Mart sonunda ortaya çıkmaya başlayacak.

Resimlerle: 11 "çok özel" televizyon!

Kaynak: CHIP Online