Magazin Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu'yu tehditten hakim karşısına çıktı

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu'yu tehditten hakim karşısına çıktı

Paylaş
Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu'yu tehditten hakim karşısına çıktı

Lerzan Mutlu'ya yönelik 'Ben adamın canlı yayınını basarım' sözü nedeniyle 'Tehdit' suçundan yargılanan Bülent Ersoy hakim karşısına çıktı

İstanbul 36. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, "Tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan sanık Bülent Ersoy avukatlarıyla katıldı. Şikayetçi Lerzan Mutlu ise duruşmaya katılmadı.

''DOĞUM TARİHİNİ ATLA''

Kimlik tespiti sırasında Bülent Ersoy, hakimin doğum tarihini okuması üzerine "Doğum tarihini atla, orayı söyleme. Yaşım ortaya çıkıyor" demesi duruşma salonunda gülüşmelere neden oldu.



"HERHANGİ BİR TEHDİT KASTIM YOK"

Bülent Ersoy savunmasında, Oya Aydoğan'ın çok yakın arkadaşı olduğunu belirterek "Oya Aydoğan'ın rahatsızlandığını öğrenince hastaneye gittim. Oya ile Lerzan bir münakaşa yaşamışlardı. Lerzan'ın, Oya'ya 'sinsi' dediğini öğrendim. Daha sonra bunu kendisi kabul etmedi. Gazeteciler de hastanede bana mikrofon uzatınca 'Orayı basarım' dedim. Herhangi bir tehdit kastım yoktur. Kaldı ki basmak gibi bir icraatım da olmamıştır. Bu söylem nedeniyle şikayetçinin korktuğunu düşünmüyorum" dedi.




"LERZAN'IN KUCAĞIMDA ÇEKİLMİŞ RESMİ VAR''

Lerzan Mutlu'nun iki ay daha programına devam ettiğini de belirten Bülent Ersoy, "Ben bugüne kadar kimi tehdit etmişim? Kime saldırganlık yapmışım? Beni oraya getirtmesin dedim. Bu söz 'doğruları söylerim' anlamında bir sözdü. Lerzan temiz kalpli bir çocuk. Beni sevdiğini bilirim. Ben de onu severim. Kucağımda çekilmiş resmi var, biz nerelere geldik. Aklıselim insanlarız. Duruşmaya gelse muhakkak elimi öpecekti" diye konuştu.



"ŞİKAYETÇİYİZ"

Şikayetçi Lerzan Mutlu'nun avukatı ise müvekkiline bu olay sonrasında katil damgası vurulduğunu, iki ay işsiz kaldığını ve şikayetçi olduklarını belirtti.


Bülent Ersoy ile Lerzan Mutlu aylar sonra ilk kez karşı karşıya!


UZLAŞTIRMA BÜROSU'NA GÖNDERİLDİ

Mahkeme, dosyayı Uzlaştırma Bürosu'na göndererek duruşmayı erteledi. Bülent Ersoy ve Lerzan Mutlu arasında uzlaşma sağlanırsa dosya kapanacak.

Duruşmanın sona ermesinin ardından, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Bülent Ersoy, fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmedi. Aynalı gözlüğü, siyah kostümü ve şapkasıyla dikkat çeken Ersoy, avukatlarıyla birlikte adliyeden ayrıldı.


Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy’a göndermede bulundu


BÜLENT ERSOY 'CANLI YAYINI BASARIM' DEMİŞTİ

Geçen yıl hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ı hastanede tedavi gördüğü sıralarda ziyaret eden Bülent Ersoy hastane çıkışında bir basın açıklaması yapmıştı.

Bülent Ersoy, Lerzan Mutlu için"Ben o kıza çok sinirliyim. O haddini çok aşıyor. Sen kime sesini yükseltiyorsun. Oya o kadar içine atan bir kız ki, cevap veremez sana. Şu anda konuşulacak bir ortam değil. Hepimiz zaman içerisinde, beraber çalıştığımız insanlarla ters düşmüşüzdür. Bu olacak şeyler fakat bunu fevriliğe dökerek, çirkin kelimelerle bezeyerek sesini yükseltmek Sen kime sesini yükseltiyorsun. Dua etsin kafam dolu. Adamın canlı yayınını basarım" ifadelerini kullanmıştı.


Lerzan Mutlu ateş püskürdü


Uzun süre magazin programlarında tartışılan bu açıklama üzerine Lerzan Mutlu, avukatı aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunu işleme koyan savcılık Bülent Ersoy hakkında "tehdit" suçundan 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

Haberin Devamı