Magazin Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a tepki

Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a tepki

Paylaş
Bülent Ersoy'dan Ajda Pekkan'a tepki

Bülent Ersoy, kendisine Ajda Pekkan ile ilgili sorulan bir soru üzerine "Allah'ın selamını vermeyi öğrensin, küstah. O gece davetteyiz. Masaya geldi hödük, bir Allah'ın selamını vermedi" dedi

Bodrum’da sahneye çıkan Ersoy, neşeli tavırları ve esprileriyle dikkat çekti. Konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Ersoy, Ramazan ayının sona ermesine çok üzüldüğünü ve son gece ağladığını belirtti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10675","10675","201308","10675-1.jpg");

Ersoy, "Ramazan ayına alışmıştım. İnsan sevdiğinden ayrılınca bir tuhaf oluyor. Eksik kaldım. Çünkü seneye ya görürüm ya göremem, bilmiyorum. Allah bilir onu. Bir daha erişebilecek miyim, yaşamak anlamında değil, o hazza tekrar erişebilecek miyim o manada. Bir ay boyunca ibadetimi yaptım. Allah hepimizinkini kabul etsin" dedi.

'BAŞBAKAN İÇİN BAŞIMI ÖRTMEDİM'

Tanju Babacan'ın imzasını taşıyan kıyafetle sahneye çıkacağını belirten Ersoy, "Takılar, kıyafet ve bonemin tasarımı Babacan'a ait. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bulunduğu iftar yemeğinde özellikle başını bağladı demişler. Ama, hiç öyle bir şey yok. Şimdi sahneye çıkacağım, yine aynı bone var. Bu kıyafetin tamamlayıcısı bu. Çünkü kıyafet Afrikan bir kıyafet. Bodrum'a da zaten çok uyar. O gece de saçımın arkası da tamamen açıktı. Esasında şimdi toplu. Şimdi de acaba cumhurbaşkanına mı konser versem?" dedi.

AJDA PEKKAN'A SELAM TEPKİSİ

Haberin Devamı

Bülent Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftarda kendisinden sonra masaya gelen Pekkan'ın selam vermediğini belirterek ateş püskürdü. Bir muhabirin "Sanatçıların özel koleksiyonu olur, otomobil merakı olur. Örneğin Ajda Pekkan'ın ayakkabı koleksiyonu varmış" demesi üzerine tepkisini dile getiren Ersoy, "O ayakkabı koleksiyonu yapmaktan evvel Allah'ın selamını vermeyi öğrensin küstah.

O gece davetteyiz. Masaya geldi hödük, bir Allah'ın selamını vermedi. Allah'ın selamını vermemek ne demek ya. Hani bırakın arkadaş olmamızı, falanı filanı. Sonra sen kime numara yapıyorsun yani kime bu nağmelerin? Yaptığın insan kim? Orhan Gencebay ile ben varım. Senden aşağı bir insan yok ki. Senden yukarısı hatta var, nesli tükenmiş. Efendim sen neyine hava yapıyorsun? Biz oturuyoruz. İnsan girişte 'Merhaba arkadaşlar' der. Bir şirin olur. Böyle ucube. Ben orada oturuyorum zangoç gibi. Neden vermedi? Görmedi mi beni? Aynı masadayız. Allah onu ıslah etsin" diye konuştu.

DHA