Magazin Bülent Kayabaş hayatını kaybetti! (Bülent Kayabaş kimdir?)

Bülent Kayabaş hayatını kaybetti! (Bülent Kayabaş kimdir?)

Paylaş
Bülent Kayabaş hayatını kaybetti! (Bülent Kayabaş kimdir?)

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Bülent Kayabaş (72) İstanbul'da hayatını kaybetti. Bir süredir kolon kanseri tedavisi gördüğü öğrenilen Bülent Kayabaş'ın son arzusunun Bodrum'a gitmek olduğu ortaya çıktı

Sinema ve tiyatro sanatçısı Bülent Kayabaş, 72 yaşında İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

HASTANEDEN İLK AÇIKLAMA!

Florance Nightingale Hastanesi'nden yapılan açıklamada, uzun süredir kolon kanseri (kalın bağırsak kanseri) nedeniyle tedavi gören Bülent Kayabaş’ın, bugün saat 06.05’te vefat ettiği belirtildi.

Hastane önünde basın mensuplarına açıklama yapan Bülent Kayabaş'ın oğlu Ümit Kayabaş, babasının 2010 yılında kolon kanserine yakalandığını belirterek, 18 gündür burada tedavi gördüğünü ve bu sabah hayatını kaybettiğini söyledi.

Bülent Kayabaş’ın cenazesi, cuma günü Teşvikiye Camisi’nde kılınacak namazın ardından Feriköy Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

''BİZİ ARTIK TANIMIYORDU''



Bülent Kayabaş'ın eşi Selma Kayabaş, ''Sabah 06.00’da kaybettik. Bizi artık tanımıyordu. Yarı bilinci yoktu. En son dün konuşabildik doğru dürüst. 24 yıldır beraberdik'' ifadelerini kullandı.



SON ARZUSU BODRUM'A GİTMEKMİŞ



Usta oyuncu Bülent Kayabaş'ın yakın arkadaşı Ali Poyrazoğlu, son günlerine kadar Kayabaş'ın yanındaydı. Poyrazoğlu, "Usta oyuncunun son arzusu Bodrum'a gitmekti" dedi.

Bülent Kayabaş'ın 38 yıllık arkadaşı Ali Poyrazoğlu, 'Duymayan Kalmasın' programına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Kanserdi. En son cumartesi günü gördüm, bilinci kapanmıştı. Oğlu İngiltere'den gelmişti. Hayali yazın Bodrum Akyarlar'a gitmekti."

BÜLENT KAYABAŞ KİMDİR?

1945 Eskişehir doğumlu olan Bülent Kayabaş, 1961 yılında Eskişehir Belediye Tiyatrosu’nda profesyonel oyuncu olarak yer aldı.




1973 yapımı 'Karateci Kız' filminde Filiz Akın ve Ediz Hun ile başrol oynayan Bülent Kayabaş o filmde sinema tarihine geçecek bir performans sergiledi. Filiz Akın'ın Bülent Kayabaş'ı silahla vurma sahnesi yıllar sonra yapılan bir oylamada ''tüm zamanların en kötü ölüm sahnesi" seçilmişti. Kayabaş o dönemin "vurdu kırdılı" film akımına uygun olarak böyle ölmüştü...

2000 yılında yapımcılığını ve yönetmenliğini Derviş Zaim’in üstlendiği 'Filler ve Çimen' filminde Ali Sürmeli, Sanem Çelik, Bülent Kayabaş, Haluk Bilginer, Uğur Polat'la beraber rol aldı.

Bülent Kayabaş, 1981 yılında Nur Sürer ile evlendi. Kısa sürede boşandı. Usta oyuncu 2007 yılında 15 yıllık arkadaşı Selma Kepekli ile Bodrum'da evlendi.


​​









Haberin Devamı