Magazin Burak Törer Gülben Ergen'i silemiyor

Burak Törer Gülben Ergen'i silemiyor

Paylaş
Burak Törer Gülben Ergen'i silemiyor

Gülben Ergen'le 2 gün önce ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyuran Burak Törer, eski aşkını Instagram hesabından hâlâ takip ediyor ve birlikte oldukları fotoğrafları da silmiyor.

Geçen aylarda aşk yaşamaya başlayan Gülben Ergen ve Burak Törer çifti, 2 gün önce ayrılmıştı. Burak Törer, Gülben Ergen'e veda mesajını Instagram hesabından paylaşmıştı.

Haberin Devamı

Burak Törer, attığı mesajda ''Ben ve ailem seni hep sevgiyle anacağız. Aşkla değil, dostlukla devam edecek. Yolumuzda düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam temeller attık. Aileme ve bana olan saygın için, her güzel gün için sana teşekkür ederim ve tanık olduğum muhteşem anneliğin için seni tebrik ederim. Burak Törer'' yazmıştı.

Gülben Ergen de Burak Törer'in bu mesajına ''İyi ki tanıdım seni ve çok değerli aileni… Ben de sana teşekkür ederim. Düşmanlarımızın yüzünü güldürmeyecek kadar sağlam bir dostlukla.'' diyerek karşılık vermişti.

Gülben Ergen ile yollarını ayırdıklarını sosyal medya hesabından duyuran Burak Törer, eski aşkını bir türlü silemiyor.

Burak Törer'in sosyal medya hesabından Gülben Ergen'i hala takip etmesi ve birlikte olduklarını fotoğrafları da silmemesi kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

BURAK TÖRER KİMDİR?

Burak Törer 1970'de Erzurum'da dünyaya geldi. Törer, bugüne kadar Dantel, Evimin Erkeği, Sürgün Hayatlar, Makas ve Bir Nefes Yeter gibi dizi ve sinema projelerinin yapımcılığını üstlendi.