Spor Burak Yılmaz: Yapılanlar haddini aştı

Burak Yılmaz: Yapılanlar haddini aştı

Paylaş
Burak Yılmaz: Yapılanlar haddini aştı

Galatasaray'ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de oynadıkları Çaykur Rizespor maçında yüzüne yabancı madde isabet etmesinin hoş bir olay olmadığını söyledi.

GSTV’ye açıklamalarda bulunan Burak, Galatasaray formasına yakışır şekilde davranmaya gayret gösterdiklerini belirterek, "Bu aralar bu tarz şeyler bize çok yapılmaya başladı. Artık çok sıkıldım. Yapılan hiç hoş bir olay değil. Her zaman bileğimizin hakkıyla oynamaya çalışıyoruz. Uğradığımız haksızlıktan sonra ortalığı ayağa kaldırmıyoruz, terbiyesizlik yapmıyoruz, tehditvari konuşmuyoruz. Sadece formamıza yakışır şekilde konuşup, ona göre davranmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Eleştirilere açık bir futbolcu olduğunu aktaran Burak Yılmaz, bazı şeylerin dozunda olması gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Yapılan şeyler haddini aştı. Ama futbolcular olarak bunu dile getirip, üzerine gidemeyiz. Bizim görevimiz en iyi şekilde işimizi yapmak. Bunlar hep benim başıma çok geliyor. Özellikle bana yapılıyor. Çaykur Rizespor maçında bir pozisyonda topu görmeden bana verdiler. İyi bir pozisyondaydım ve topu geri verdim. Bu yakışıksız bir şeyse kabul etmeye hazırım ama her zaman taşıdığım formaya layık olmaya çalışıyorum. Eleştirilere her zaman açığım ama bazı şeylerin de dozunda olması lazım."

Burak, ligin sonuna kadar 3 kulvarda da mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Aslan gibi gidiyoruz. Hiçbir şeyden de yılmayacağız. Yorucu bir atmosferdeyiz. Puan kayıpları bu yüzden olacaktır. Bunun üstesinden geleceğiz. Hiç kimse inancını yitirmesin. Bizim sonuna kadar inancımız var" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

Haberin Devamı