Magazin Burak'ı ağlatan düğün

Burak'ı ağlatan düğün

Paylaş
Burak'ı ağlatan düğün

Aytoç A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Oktay Başaran ile Manolya Yılmaz'ın komşuluk ilişkisiyle başlayan aşkı, dün gece Mardan Palace Otel'de gerçekleşen muhteşem düğünle taçlandı

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz’ın Antalya’da oturan kız kardeşi Manolya Yılmaz ile işadamı Oktay Başaran, dün gece görkemli düğünle evlendi. Futbolcu arkadaşlarının yalnız bırakmadığı Burak Yılmaz’ın nikah sonrasında gözleri doldu.

Aytoç A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Oktay Başaran ile Manolya Yılmaz’ın komşuluk ilişkisiyle başlayan aşkı, dün gece Mardan Palace Otel’de gerçekleşen muhteşem düğünle taçlandı. Başaran ve Yılmaz aileleri, davetlileri lüks otelin kapısında karşıladı. Yaklaşık 800 davetlinin katıldığı düğünde futbol, siyaset ve televizyon dünyasının tanınmış isimleri yer aldı. Sunucu Ece Erken ile futbolcular Necati Ateş, İsmail Köybaşı, Selçuk Şahin, Serkan Balcı ve Doğan Kaya da yakın arkadaşı Burak Yılmaz’ı yalnız bırakmadı.

BURAK’IN GÖZLERİ DOLDU


Burak Yılmaz’ın eniştesine teslim ettiği kız kardeşi, damatla otel lobisine inerek alkışlar eşliğinde nikah masasındaki yerini aldı. Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Süleyman Evcilmen’in kıydığı nikahta ünlü futbolcu Yılmaz, damat Başaran’ın nikah şahidi oldu. Genç çiftin nikahını kıyan Başkan Evcilmen, evlilik cüzdanını Manolya Yılmaz’a vererek mutluluklar diledi. Duygusal anlar yaşayan Burak Yılmaz’ın, kardeşine uzun süre sarıldıktan sonra gözleri doldu.

GELİNLİK GÖZ KAMAŞTIRDI

Manolya Yılmaz Başaran, düğünde 200 metre tül ve 25 kilo taş kullanılarak özel tasarlanan gelinliği ile göz doldurdu. Eğlenceli bir atmosferde süren düğün, Erkan Güleryüz’ün sahne performansı ile devam etti. Başaran çifti, düğünün ardından balayı planı için yola çıkacaklarını ifade etti.

’ÖMÜRBOYU MUTLU OLSUNLAR’


Yıldız futbolcu Burak Yılmaz, "Canım ciğerim, biricik kardeşim bugün dünyaevine girdi. Onun adına çok mutluyum, çok huzurluyum. Aslan gibi birisiyle evlendi. Oktay Başaran kardeşimize emanet ettim kardeşimi. O yüzden ikisinin adına çok mutluyum. Bir yastıkta kocasınlar, ömür boyu mutlu olsunlar" dedi.

Yusuf TÜRKÖZÜ/ANTALYA, (DHA)-

Haberin Devamı