Alışveriş - Moda Buram buram Akdeniz kokun...
Paylaş
Buram buram Akdeniz kokun...

Mor tarlalardan evimize uzanan lavanta keseleri Selin Lavanta ile tekrar hayat buluyor. Nostaljik kokusuyla anılarımızı yeniden yaşatan ve yazın gelişini de müjdeleyen Selin Lavanta kokusuyla rahatlatıyor ve yorgunluğa iyi geliyor

Dolabı her açtığımızda burnumuza gelen lavanta kokusu…Her defasında bizi farklı bir anılarla buluşturuyor. Bazen çocukluğumuzu anımsarız, bazen de anneannemizle olan anılarımızı. Bazen de yazın enerjisini ferahlığını hissettirir bu eşsiz koku.

Akdeniz’in doğal bitkisi lavanta, temizliğin ve tazeliğin simgesi aynı zamanda. Selin’in “Hayatın Kokusu” serisinde yer alan Selin Lavanta 10, rahatlatıcı ve dengeleyen kokusuyla ve yorgunluğa iyi gelen aromasıyla ihtiyaç duyduğunuz her an sizinle olacak.

Yüzyılı aşan tarihi ve tecrübesiyle hatıralarımızda bıraktığımız kokuları bugünlere kazandıran Selin, doğadan ilham aldığı “Hayatın Kokusu” serisiyle doğal ve saf yaşamı evlere taşıyor.

Ardıç, Bahçe Gülü, İncir, Hanımeli ve Sığla seçenekleri de bulunan seri; kare, silindir, spreyli ve çantada kolay taşınabilir mini boy ambalajlarda satışa sunuluyor. Selin silindir ambalajlar Migros’a, 100 ml’lik pump formatı ise Watsons’a özel raflarda.

Tavsiye raf fiyatları:
Selin Lavanta 10 kare kutu ambalaj fiyatı: 16,25 TL
Selin Lavanta 10 silindir ambalaj fiyatı: 13,85 TL
Selin Lavanta 10 100 ml’lik pump fiyatı: 12,50 TL
Selin Lavanta 10 mini boy fiyatı: 1,50 TL

Haberin Devamı