Magazin Burçin Terzioğlu ile Serkan Keskin aynı projede

Burçin Terzioğlu ile Serkan Keskin aynı projede

Paylaş
Burçin Terzioğlu ile Serkan Keskin aynı projede

Son olarak Poyraz Karayel'de Ayşegül karakterine hayat veren Burçin Terzioğlu ile Leyla ile Mecnun'un İsmail Abi'si Serkan Keskin yeni bir projeyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkiliye Birkan Sokullu ve Melisa Şenolsun gibi isimler eşlik edecek

Hürriyet'in haberine göre; Burçin Terzioğlu, uzun bir aradan sonra başrolü Birkan Sokullu, Serkan Keskin ve Melisa Şenolsun ile paylaşacağı yeni bir sinema filmi için evet dedi.

Haberin Devamı

En son Poyraz Karayel'de rol alan oyuncu, henüz kesinleşmemekle birlikte adı 'Güzelliğin Portresi' olarak anılan film için aralık başında kamera karşısına geçecek.

Senaryosunu Pınar Bulut'un yazdığı, yönetmenliğini Umur Turagay'ın üstlendiği film, genç bir kadının senelerdir görüşmediği babasının ölümü üzerindeki sır perdesini kaldırma çabasını konu alıyor.

FİLMİN ÇEKİMLERİNE ARALIK'TA BAŞLANACAK

Gerilim türündeki film, kadrosu kadar bol sürprizli hikâyesiyle de merak uyandırıyor. Okuma provalarının sürdüğü filmin çekimlerine 10 Aralık'ta start verilecek. İstanbul'da gerçekleşecek çekimlerin dört haftada tamamlanması planlanıyor.