Magazin Burcu Esmersoy: Hamile değilim ama yakında istiyorum

Burcu Esmersoy: Hamile değilim ama yakında istiyorum

Paylaş
Burcu Esmersoy: Hamile değilim ama yakında istiyorum

Burcu Esmersoy, Adana’da yer alan M1 Adana AVM’de düzenlenen etkinliğe konuk oldu. Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte sunucu, merak edilenleri yanıtladı

Adanalı hayranlarıyla buluşan Burcu Esmersoy, evliliğinden kariyer hayatına kadar her şeyi anlattı. Mayıs ayında Berk Suyabatmaz’la evlenen Burcu Esmersoy, son günlerde hamile olduğuna dair söylentilere açıklık getirdi: “Hamile değilim ama en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum.”

Haberin Devamı

'YEMEKLERİ EŞİM YAPAR'

Evde yemekleri eşinin yaptığını söyleyen Burcu Esmersoy, “Mutfak işi bana göre değil. Yemekleri eşim yapar. Domatesli pilav, patlıcan ve balıkta çok iyi. Herkesle yarıştırabilirim. Evde mutfak ona ait. Ben temizlik yapmayı seviyorum. Bütün gün evde elimde deterjanlarla bir yerleri temizleyebilirim. Yeni çıkan bütün temizlik ürünlerini alırım. Evimin çamaşır suyu kokması çok hoşuma gidiyor” diye konuştu.

ÇOK İŞTAHLIYIM

Her zaman formda olan Burcu Esmersoy, “Aslında çok iştahlı bir insanım ama yediklerimi dengelemeye çalışıyorum. Çok antrenman yapıyorum. Ormanda koşmak ve pilates beni çok rahatlatıyor” dedi.

'BENİ GÖRDÜKTEN SONRA ÇAPKINLIK YAPABİLİR Mİ?'

Öte yandan Burcu Esmersoy, 'Eşiniz çapkın mı?' sorusuna ise şu cevabı verdi:

'Beni gördükten sonra sizce çapkınlık yapabilir mi?'

Haberin Devamı