Magazin Burcu Özberk kimdir?

Burcu Özberk kimdir?

Paylaş
Burcu Özberk kimdir?

46. Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün gece sahiplerini buldu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve final yapan sevilen dizi Afili Aşk'ın Ayşe'si Burcu Özberk, En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın oyuncu ödülüne layık görüldü. Burcu Özberk'in hayatı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Burcu özberk kimdir, kaç yaşındadır?

Corona virüs nedeniyle ertlenen 46.Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahibini buldu. Ünlü isimler ödüllerini evlerinde aldı. Ödül kazananların videolu mesajlarıyla ödül töreni gerçekleştirilirken gecenin sunuculuğunu Cem Davran ve Çağla Şıkel yaptı.

Haberin Devamı

En iyi romantik komedi kadın oyuncu ödülünü kazanan Burcu Özberk hakkında çok sayıda konu merak edilmeye başladı. Son olarak ünlü oyuncu Burcu Özberk estetiksiz hali ile sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Burcu Özberk kimdir?

“Burcu Özberk kaç yaşında?” soruları ünlü oyuncunun takipçileri ve hayranları tarafından merak ediliyor. Burcu Özberk 12 Aralık 1989'da Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Özberk, İlk ekran deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde yaşamıştır, bu dizide canlandırdığı Huricihan Sultan karakteri ile beğeni kazanmıştır.

Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı Yılmaz karakteri hayatının dönüm noktası olmuştur. Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de Sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarda rol almıştır.

Haberin Devamı

2019'da yayın hayatına başlayan Afili Aşk'ta Ayşe Özkayalı karakterine hayat verdi.

Burcu Özberk hangi dizilerde rol aldı?

Burcu Özberk oynadığı diziler açısından oldukça konuşulan bir oyuncu. İlk olarak Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Nazlı karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Burcu Özberk, daha sonra rol aldığı Aslan Ailem dizisiyle şöhretini pekiştirdi. Ünlü oyuncu Direniş Karatay filminde ise Türkan karakterini canlandırdı. Son olarak Kanal D’de ekranlara gelen Afili Aşk dizisiyle büyük beğeni topladı.