Burdur Burdur derbisinde gülen Yeşilova

Burdur derbisinde gülen Yeşilova

Paylaş
Burdur derbisinde gülen Yeşilova

Burdur derbisinde gülen Yeşilova

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BÖLGESEL Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele eden iki Burdur takımının mücadelesinde Yeşilova Belediyespor, Bucak Belediye Oğuzhanspor'u 3-1 mağlup etti.
BAL 2'nci Bölge 7'nci Grup'ta mücadele eden Yeşilova Belediyespor ve Bucak Belediye Oğuzhanspor ligin ilk haftasında Burdur Gazi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Burdur Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, Yeşilova Kaymakamı İsmail Alsancak, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de izledi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 42'nci dakikada Sami'nin attığı golle Bucak Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile bitti. Şiddetli sağanak altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Yeşilova Belediyespor 52'nci dakikada Enes, 72'nci dakikada Erkan ve 90+3'üncü dakikada Mahmut Bektaş'ın golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.
Kulüp Başkanı Erhan Sönmez, ilk defa mücadele ettikleri BAL'a galibiyetle başlamalarının sevindirici olduğunu söyledi. Sönmez, "Bize her türlü desteği veren Yeşilova Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, sponsorlarımıza, tüm Yeşilovalı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz şampiyonluk. Bu yolun sonu inşallah 3'üncü Lig. Birlikte başaracağız" dedi.
Yeşilova Belediyespor Teknik Sorumlusu Özgür Akyol da "Futbolcularımız ilk yarı heyecanlıydı. İkinci yarı toparladık. İyi bir oyunla da galip geldik. İnşallah devamı gelir" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı