Burdur Burdur Özel İdare'nin bütçesi kabul edildi

Burdur Özel İdare'nin bütçesi kabul edildi

Paylaş
Burdur Özel İdare'nin bütçesi kabul edildi

Burdur Özel İdare'nin bütçesi kabul edildi

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR İl Özel İdaresi'nin 2020 yılı bütçesi 109 milyon 968 bin lira olarak oyçokluğuyla kabul edildi. Bütçeye AK Parti, CHP ve İYİ Parti'li üyeler kabul MHP'li üyeler ise ret oyu verdi.

İl Genel Meclisi'nin kasım ayı 20'nci birleşimi İl Genel Meclisi toplantı salonunda, İl Genel Meclis Başkanı Murat Akbıyık'ın yönettiği oturumda yapıldı. Toplantıda İl Özel İdaresi'nin 2020 yılı bütçesi görüşüldü. 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunu'nun 6'ncı maddesi kapsamında Plan ve Bütçe Komisyonu tarafından hazırlanan komisyon raporunun okunmasının ardından oylamaya geçildi. Oylamada 18 AK Parti, 4 CHP'li ve 1 İYİ Parti'li üye kabul oyu verdi. 4 MHP'li üye ise ret oyu kullandı. MHP'li üyeler ret oyu verdikten sonra salonu terk etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, 2020 yılı bütçesinin 109 milyon 968 bin lira olarak oyçokluğuyla kabul edilmesinin ardından yaptığı konuşmada, 2019 yılında çalışmaların sistemli bir şekilde devam ettiğini ve bu sayede başarılı bir yıl tamamladıklarını söyledi. Akbıyık, 2020 yılı bütçesinde de birlik ve beraberlikle şeffaf, sistemli ve gayretli çalışmalarla bütçe programı kapsamında köylere hizmet gideceğini kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı