Burdur Burdur'da bayram tedbirleri

Burdur'da bayram tedbirleri

Paylaş
Burdur'da bayram tedbirleri

Burdur'da bayram tedbirleri

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA) - BURDUR İl Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla trafik ve güvenlik önlemi aldı.

Burdur Valiliğinden yapılan açıklamada, bugün başlayacak Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bir dizi önlem alındığı belirtildi. İçişleri Bakanlığının 'Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri' konulu genelgesi kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik denetimlerinde hız, emniyet kemeri, cep telefonu ile görüşme, yaya geçitleri, alkollü araç kullanımı ve muhtemel yağışlı havalarda alınacak ilave tedbirlere ilişkin uygulamalar yapacak. Tatil süresince başta içkili yerler olmak üzere umuma açık istirahat ve eğlence yerleri denetlenecek. Bu yerlerin çevresinde gece saatlerinde sürücülere alkol denetimi uygulanacak.

İl ve ilçe merkezlerinde şehir içi trafik düzenlemesi ve hatalı park yapılmasına karşı tedbir alınacak. Trafiğin yoğunluğu yaşanması beklenen Salda Gölü çevresi, Sagalassos ve İnsuyu Mağarası çevresinde ve güzergâhlarında genel güvenlik ve trafik önlemleri alınacak.

Haberin Devamı