Burdur Burdurlu öğrenciler İtalya'da

Burdurlu öğrenciler İtalya'da

Paylaş
Burdurlu öğrenciler İtalya'da

Burdurlu öğrenciler İtalya'da

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri Erasmus Projesi kapsamında İtalya'da incelemelerde bulundu.
Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi'nden 2 öğretmen ve 6 öğrenci Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2018 yılı teklif çağrısı döneminde sunulan ve kabul edilen 2018-1-IT02-KA229-048485_3 numaralı ve 'Europe'S Common Roots In a Peer Intercultural Education' başlıklı ortaklık projesi çalışmalarını yürütmek üzere İtalya'ya gitti.
Okulun İngilizce öğretmenleri Mithat Çöğmen ve Emel Urhan Altaş ile öğrenciler Caner Yanar, Ali Siraç Yücel, Buse Önkol, Mert Akbaş, Ayşe Sude Ünlüsoy ve Rümeysa Gökçe Yiğitalp 14- 19 Ekim 2019 tarihleri arasında proje etkinliklerinde bulundu.
Proje koordinatörü İngilizce öğretmeni Mithat Çöğmen, proje çalışmalarının çok başarılı geçtiğini, öğrencilerin çalışmalarda gösterdikleri başarılarının diğer ülke öğretmenleri tarafından takdirle karşılandığını belirterek, "Erasmus+ projelerinde okulumuz yıllardır devam eden başarılı çalışmalarını arttırarak sürdürmektedir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı